Dokładny nick w grze:pat277 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:5 godz Ile masz lat:15 Jak długo grasz w minecraft:2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: rok Kto jest adminem:XinfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Byłem moderatorem na serwerze kolegi Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Tak znam, /kick nick powód Dlaczego ty:Myślę że będę dobrym czat moderatorem bo zawsze czytam co piszą na czacie często też ludziom pomagam jaka komenda itd. Bardzo lubię pomagać Mam nadzieje że mnie zaakceptujecie. Opisz siebie w kilku zdaniach:Jestem Marcin Weiss mam 15 lat. Mieszkam w Nowym Tomyślu bardzo lubie grać w minecraft i bardzo mi się podoba wasz serwer bardzo lubię na nim grać z kolegami. Lubie pomagać innym w potrzebie. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie niema żadnych (przynajmniej ja nie widzę ) Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Oczywiście Gdzie jest podstrona ekipa:W dziale Ekipa i Rekrutacja Jakie obowiązki ma CzatModerator:Ogarniać czat na serwerze i w miarę regularnie pisać posty na forum
Wyzywałeś mnie ostatnio jak w pułapkę wpadłeś. Podanie z błędami. Grasz rok a błędów nie widziałeś hahahahaha. Jak ty grasz rok to jak sześć
jestem na tak często cie widze ,nieraz widziałem że pomagałeś innym według mnie bedziesz dobry XinfiniterX daj mu szanse [hr]
Foks wy jesteście kolegami wiem, bo was kiedyś gnębiłem na serwerze i dlatego dajesz mu pozytywną opinie