Imię:ariel Dokładny nick w grze:arielo3200 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najwiencejj spendzam czasu na creativie Data urodzenia:09.02.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:indev pocotek minecrafta Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2 miechy temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:nope Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:danie wordedita kazdemu graczu Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnikomagania graczą opowiadanie o bugach na serwerze admini v admiom moderatorom Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:dlatego ze bylem adminam na moich 3 serwerach ale kture juz nie istenjo byly one survival 3 lata temu znam podstawowe komndy taakie jak /kick stefan za cos i to wyzucenie gracza z serwera mute stefan czas h day min W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:kickiem lub mutem na 2 godz Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tal Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. jestem ariel mam 15 lat jestem dyslektykiem. mieszkam w rybniku w wojewoctwie śląskim. lubie grac w cs:go minecraft cs 1.6 surcpayday 2 itp nie mam mc priemium bo bieda.i zajmuje sie skladaniem komputrów formatowaniu Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: styl jaki mozna budowlne buowac od nowoczesznyhch az pom zabytnki Określ swoją dyspozycyjność: tak popoludniem od 13 niekiedy 16 a niekiedy
Dziwne..., wszystkie słowa piszesz z błędem albo tak, że nie da się ich odczytać, tylko słowo "minecraft" bezbłędnie... Przypadek?
Witaj Widzę, że napisałeś, że jesteś dyslektykiem ale nie zmienia to faktu, iż mógłbyś poprosić kogoś aby sprawdził czy dobrze wszystko napisałeś. Poza tym estetyka leży, bo nawet zrobienie przerwy między punktami czy spacji między dwukropkiem a twoją wypowiedzią wyglądałoby lepiej. Co do tego gdzie jesteś najczęściej przyczepiłbym się bo ja tylko jestem na cv i nie widziałem nikogo o takim nicku (ale może po prostu nie widziałem). Na forum dołączyłeś dzisiaj więc musisz więcej się udzielać i na forum, i na serwerze. Teraz na NIE
1.Podanie jest niezgodne ze wzorem, jest za krótkie. 2.Podanie powinno być w trybie oficjalnym więc użycie takich słów jak: ,,nope'' ,,miech'' [...] jest niewłaściwe. 3.Według mnie prawdopodobnie kłamiesz co do wieku gdyż to jest niemożliwe żeby mieć 15 lat i być aż takim dyslektykiem. 4.Użycie kick'a lub mute jako sposób na załagodzenie konfliktu jest niewłaściwe.(lepiej porozmawiać z obiema stronami i dojść tym do rozwiązania.) 5.To że byłeś lub jesteś na jakimś innym serwerze administratorem nie ma tu nic do rzeczy. 6.Ta piątka ostatnich zdań nie jest za bardzo rozbudowana. Jestem na NIE.
O panie, wątpię że masz 15 lat kolego, takie błędy to się popełniało w wieku 10 lat jak nie mniej. Narobiłeś sobie tylko wstydu tym jak piszesz. Jestem na nie. xDDD
Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona.