Imię:Jakub Kuba Dokładny nick w grze:CookieMonsterPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzebywam na craftapple czasem 4h-6 Na serverze innym gram to ******************************* Data urodzenia:15.03.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.8 15wrzesnia2014 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:31marzec2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chciałbym dodać sojusze ze niemozna sie klepac Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:ban kick mute itp Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:chciałbym zostac pomocnikiem poniewaz kocham ten serwer i nigdy o nim nie zapomne i ponadto fajnie sie gra W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:za wyzywanie mute naprzykład napisze prosze byc uprzejmym na czacie bo muty polacą Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.lubie grac w rozne gry typu minecraft lubie sluchac muzyki pop i bass. mieszkam na wsi. mam brata mam BFF Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:różnorodnosc Określ swoją dyspozycyjność:można Umotywowanie podania:było właczenie serwera
Reklama.. Tyle w temacie.. a jeżeli to nie starczy: - Rzadko cię widuje na serwerze - Od razu Mute? to niezły pomocnik.. nawet nie wysłucha graczy.. - Tutaj miało być 5 zdań.. - Tutaj miałeś napisać kiedy jesteś dostępny.. i jak można się z tobą skontaktować.. Umotywowania nawet nie skomentuje.. Jestem na NIE.