Witam. Jak już to większość osób pisało, lecz chcę dowiedzieć się jaki jest powód. Gdy wbijam na CV , SB , SW i Vanille Zajmuję mi to dosłownie 10 sekund. Lecz gdy próbuję wbić na Serwer Survival Wbija mi ok 5-10 min I najczęsciej wywala Przez Hosta... Proszę o Jakiekolwiek wskazówki które mogą mi pomóc. Z góry Dziękuję. PS: Kiedyś mi ktoś z Modów mówił że to przez regenerowanie struktur...
Za słaby net... Bosz jak miło móc to w końcu komuś powiedzieć i samemu nie mieć tego problemu Podczas wchodzenia na survival serwer przesyła wam na raz duże ilości danych. Jeśli wasze łącze ma zbyt małą przepustowość lub wasz komputer nie wyrabia i ładowanie trwa zbyt długo, to was wywala. Tak przynajmniej wynika z poczynionych przeze mnie obserwacji.
Czyli tak. Problem powrócił, ale pod trochę inną postacią, a szkoda robić nowy temat. Po mojej stronie: - Internet jak najbardziej ok 8-10Mb/s - Komputer wyrabia. Problem polega na tym, że: 1. Klikam na survival, 2. Wczytywanie terenu przez ok 5 sec 3. Puste dirtowe tło ekranu ładowania przez ok 10 sec 4. Migawka ze spawn na survi 5. komunikat "Rozłączono".