1.Nick z gry: exploding_tnt111 2.Data otrzymania bana: 11 Czerwca 2017 roku. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Sytuacja, w której otrzymałem bana jest dość zabawna. Mianowicie wyglądało to tak - Dzień przed banem kiedy miała miejsce sytuacja, w której pokłóciłem się z pewnym graczem który postanowił pociągnąć za sobą innych przeciwko mnie żeby jak najbardziej uprzykrzyć mi grę, co mnie dość zirytowało i wyprowadziło na tyle z równowagi, że zrobiłem jedną z najgłupszych rzeczy którą udało mi się zrobić na serwerze. Kiedy napisałem to co napisałem, nawet sobie nie zdawałem sobie sprawy z tego co robię, a człowiek w nerwach jest zdolny do wielu rzeczy. Po kłótni która miała miejsce, została na mnie złożona skarga [link -> https://craftapple.pl/forum/threads/skarga-exploding_tnt111.10831/]. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Co do tego co wtedy napisałem - naprawdę jest mi przykro że tak to się potoczyło, ale cóż. Trzeba za swoje błędy płacić. Kiedy wtedy obraziłem Moderację miałem na myśli że "Innych traktują ulgowo, a kiedy mnie obrażają to mają to głęboko w DUPIE." Kolejna sprawa - Dlaczego gracze stali po stronie przeciwnej niż moja? Otóż powszechnie wiadomo, że nie wszyscy gracze za mną przepadają , powiem więcej - wręcz mnie nie tolerują, uważają że jestem "ściekiem" i innymi takimi przykrymi rzeczami. Kolejny powód dlaczego coś we mnie wtedy pękło, to to, że nawet człowiek ze stalowymi nerwami nie zdzierżył by czegoś takiego co się wtedy tam działo. Wiem , że to co zrobiłem nie przejdzie ot tak i nie zniknie z pamięci tych którzy byli świadkami tego co robiłem, ale zrozumiałem , że to co robiłem było aż idiotyczne lekko mówiąc. Bardzo żałuję tego co zrobiłem i postaram się być "lepszym przykładem" gracza. Powodów dlaczego to zrobiłem było wiele, otóż np. fakt że gracz/gracze którzy mnie obrażali nie zostali ukarani w żaden sposób wzbudziło we mnie coś, czego po prostu nie potrafię określić w cywilizowany sposób. Pozdrawiam i dziękuje za czas poświęcony na czytanie wątku.
Zapomniałeś chyba wspomnieć o tych wątkach: KLIK KLIK Ja Ci powiem co jest zabawne. Że Ty po tylu wybrykach (mówię tu szczególnie o ww. wątkach) masz dostęp do internetu. Dla Twojego dobra jestem przeciw UB
Nie zmieniłeś się. Ciągle spamisz, przeklinasz, dokuczasz Graczom zamiast starać się o UnBana. Z tego co widać, to Twoje zachowanie nigdy się nie zmieni. Przeciw UB.
A co Administracja miała dać im bana dlatego ,że inni cie nie lubią? Skoro tak żałujesz to brakuje mi tu jednej rzeczy zdania gdzie przepraszasz Administracjie. Na NIE Worek
Mój drogi kolego, a od czego jest komenda /ignore? No niestety, wczoraj sam widziałem, że nie starasz się takowym graczem być. Gdyby nie te akcje z tymi wątkami, sprawa była by mniej poważna, no ale wątki są. Przeciw.
Tak jak wyżej stwierdziły to najlepsze Pomocniczki, na CraftApple nie ma miejsca dla takich osób jak Ty. Żegnaj. Prośba odrzucona.