Aktualnie posiadam: 0 LVL Oferuję wyżej podany LVL do wykorzystania na kowadłach oraz enchatingach trybu SURVIVAL. __________________________________________ NAPRAWA CENA za 1 LVL to 150 AC Przygotuj: >> Przedmiot do naprawy << >> Materiały, którymi się ten przedmiot naprawia << >> Odpowiednią ilość AC << Na czym to polega: Piszesz do mnie na serwerze poprzez /msg Kruku, że chcesz bym ci coś naprawił. Idziemy wtedy na /warp wymieniarki i ty rzucasz mi przedmioty. Ja znikam by je naprawić. Wracam z naprawionymi rzeczami i czekam na zapłatę. Po otrzymaniu zapłaty oddaje naprawione przedmioty i koniec transakcji. Jeśli nie otrzymam takowej, nie zwracam naprawionych przedmiotów. W razie nadmiaru materiałów do naprawy, zostaną one zwrócone wraz z naprawionymi przedmiotami. __________________________________________ ŁĄCZENIE CENA za 1 LVL to 150 AC Przygotuj: >> Przedmioty do połączenia<< >> Odpowiednią ilość AC << Na czym to polega: Piszesz do mnie na serwerze poprzez /msg Kruku, że chcesz bym ci coś połączył. Idziemy wtedy na /warp wymieniarki i ty rzucasz mi przedmioty i mówisz mi jak mam je łączyć (o ile sytuacja tego wymaga). Ja znikam by je połączyć. Wracam z połączonymi rzeczami i czekam na zapłatę. Po otrzymaniu zapłaty oddaje połączone przedmioty i koniec transakcji. Jeśli nie otrzymam takowej, nie zwracam połączonych przedmiotów. Łączenie przeprowadzam w możliwie najekonomiczniejszy sposób. W razie nadpłaty reszta środków zostanie zwrócona w postaci "reszty". __________________________________________ ZAKLINANIE CENA za 1 LVL to 100 AC Przygotuj: >> Przedmioty do zaczarowania<< >> Odpowiednią ilość lazurytu << >> Odpowiednią ilość AC << Na czym to polega: Piszesz do mnie na serwerze poprzez /msg Kruku, że chcesz bym ci coś enchantował. Idziemy wtedy na /warp wymieniarki i ty rzucasz mi przedmioty i mówisz mi na, który LVL chcesz bym je zaczarował (o ile sytuacja tego wymaga). Ja znikam by je zakląć. Wracam z enchantowanymi rzeczami i czekam na zapłatę. Po otrzymaniu zapłaty oddaje zaczarowane przedmioty i koniec transakcji. Jeśli nie otrzymam takowej, nie zwracam zaklętych przedmiotów. UWAGA Nie mam wpływu na to jakie enchanty wypadną. Oddaję to co wyskoczyło. __________________________________________ NAZYWANIE CENA za 1 LVL to 300 AC Przygotuj: >> Przedmioty do nazwania<< >> Odpowiednią ilość AC << Na czym to polega: Piszesz do mnie na serwerze poprzez /msg Kruku, że chcesz bym ci coś nazwał. Idziemy wtedy na /warp wymieniarki i ty rzucasz mi przedmioty i mówisz mi jak mam je nazwać. Ja znikam by je nazwać. Wracam z nazwanymi przedmiotami i czekam na zapłatę. Po otrzymaniu zapłaty oddaje nazwane przedmioty i koniec transakcji. Jeśli nie otrzymam takowej, nie zwracam nazwanych przedmiotów. UWAGA Zastrzegam sobie prawo do odmowy nazwania przedmiotu jeśli jego nazwa łamałaby zasady Netykiety. Oferuję korektę nazwy jeśli zostały źle nadane argumenty kolorów i/lub efektów. Wszystko odbywa się na etapie ustalania nazwy. __________________________________________ Wszystkie transakcje będą nagrywane ze względów bezpieczeństwa i ewentualnego posądzenia mnie o wykorzystywanie przywilejów rangi Pomocnika do czerpania korzyści. Komentarz w tym temacie odnośnie przebiegu transakcji mile widziany : ) __________________________________________
Nametagi można nabyć na spawn pod komendą /sklep w dziale "inne". Nie widzę potrzeby dokładać do interesu 1500 ac
Działalność zawieszona do odwołania ze względu na koniec towaru. Prosiłbym o niezamykanie tego tematu gdyż chciałbym go w przyszłości reaktywować.