Pewien uczciwy lekarz... na świadectwie zgonu... w rubryce "Przyczyna śmierci"... złożył swój podpis. Kategoria: zwierzęta
Lekarz odwiedza pacjenta. - Czy chory jadł dzisiaj rosół, tak jak zaleciłem? - Jadł! - Z apetytem? - Nie, z ryżem. LUB Pacjent skarży się doktorowi: - Panie doktorze nie mogę usnąć. Przewracam się z boku na bok i nic. - Też bym nie zasnął jak bym się tak wiercił. Kategoriaolicjant
Góry. Malarz maluje pejzaż. Podchodzi Baca, patrzy jak artysta wiernie kopiuje widok i mówi: - Cholera, ile to się człowiek musi namęczyć, jak nie ma aparatu. Tamat: Minecraft
- Co jest najtrudniejsze w zawodzie lekarza okulisty? - Przekonać pacjentkę, żeby się rozebrała. ( ͡° ͜ʖ ͡° )
(Kategoria: blondynka) Kto pierwszy skoczy z dachu - brunetka czy blondynka? Brunetka, bo blondynka się zgubi. Kategoria: Zawód
Komisja wojskowa: - Zawód ojca? - Ojciec nie żyje... - Ale kim był?! - Gruźlikiem... - Ale co robił?!! - Kaszlał... - Ale z czego żył?!!! Z tego się przecież nie żyje! - Przecież mówię, że nie żyje... Kategoria: (Dowolna)
Wykładowca zwraca się do studentów: - Osoba, która odpowie na moje następne pytanie, ma zaliczone zajęcia i może iść do domu. Ktoś z sali rzuca w tym momencie długopis pod nogi prowadzącego. - Kto to zrobił?! - Ja. Dziękuję, do widzenia. Kategoria: Piłkarz
Przychodzi Kasia do domu cała brudna. - Dziecko jak Ty wyglądasz! Twoja bluzeczka i nowy berecik! - No bo widzisz mamusiu chłopcy grali nim w piłkę. - A Ty nic? - Jak to nic? STAŁAM NA BRAMCE!!! Kategoria: Prawnicy
Włamywacz skarży się koledze: - Ale miałem pecha. Wczoraj włamałem się do domu prawnika, a on mnie nakrył. Powiedział, żebym zmykał i więcej się nie pokazywał. - No to jednak miałeś szczęście! - Szczęście? Policzył sobie 300 zł za poradę! Kategoria: A wymyśl sobie coś xD
Tato, to prawda, że prawdziwy mężczyzna powinien zachować zimną krew w sytuacjach dramatycznych? - Tak synu, to prawda. - To co chcesz najpierw zobaczyć. Mój dzienniczek, czy rachunek za nowe futro mamy? Kategoria: Budowniczy
Na budowie: - A Ty czemu dzisiaj nic nie robisz? - pyta się murarz swego pomocnika. - Ręce mi drżą po wczorajszym. -No to przesiewaj piasek. (Wiem, nieśmieszne, nie znalazłam innego xD) Kategoria: Wariaci
Przychodzi facet z sanepidu na kontrolę do szpitala psychiatrycznego, a tam wszyscy z kierownicami biegają. Idzie więc do odrynatora i pyta: - Co się stało, że tam wszyscy z kierownicami biegają? Ordynator wyjmuje z szuflady kierownicę i mówi: - Jedziemy sprawdzić! Kategoria: Babcia
Siedzi sobie dziewczyna na ławce w parku i przeklina. - O k***a jego mać! Idzie chłopak i to słyszy i mówi do niej: - Słuchaj, panna jesteś i nie pasuje, żebyś przeklinała jak szewc. - Siadaj koło mnie, to ci powiem dlaczego. Chłopak siadł i dziewczyna powiedziała mu do ucha. Chłopak zaczął przeklinać: - Do ch**a wafla! Niech k***s pogryzie! Usłyszała to przechodząca obok babcia i mówi do chłopaka, żeby nie przeklinał, bo to nieładne i niekulturalnie. On na to: - Niech babcia usiądzie przy mnie, to powiem babci o co chodzi. Babcia usiadła, chłopak powiedział jej do ucha i babcia zaczęła przeklinać: - O w p***ę! S*****olona dola... Usłyszał to dziadek, który przechodził obok. Mówi do babci: - Wstydziłaby się babcia taki przykład młodym dawać. A ona na to, aby dziadek usiadł koło niej, to mu powie dlaczego. Dziadek usiadł, a babcia mówi: - Ta ławka jest świeżo malowana. Kategoriailoci
Wieża: Wasza wysokość i pozycja? Pilot: Mam 180 cm wzrostu i siedzę z przodu po lewej... Kategoria: Policja
Leży facet na chodniku. Podchodzi policjant i mówi: - Nie wolno leżeć na chodniku. - A części rowerowe mogą leżeć na chodniku? - Części rowerowe mogą. - No to ja jestem pedał. Kategoria: Chuck norris