1. Nick w grze: SzajPik 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Duncan 3. Serwer: (np. survival/creative) : survival 4. Przybliżona data: 29.10.2017 5. Opis wykroczenia: Cheater , neka nas ciagle zabija buduje dzialke obok nas 6. Dowody: Filmik gdzie uzywa cheata ,,jesus" ktory umozliwia chodzenie po wodzie Minuta 1:20 ok. Link : 7. Rekompensata: przez cheatera stracilismy czas + 3 sety i narzedzia zelazne wszystko moglibysmy dostac rekompensate? ( Serek1109 i (ja) Szajpik)
SzajPik administracja nie da wam rekompensaty za stracone rzeczy, ponieważ to że przedmioty straciliście przez cheatera jest ,,Wydarzeniem naturalnym'' (czy jakoś tak).
Nękanie (jeśli nie dotyczy czatu publicznego), ciągłe zabijanie a zwłaszcza budowanie działki koło was nie jest karalne. Ciekawi mnie i pewnie innych oglądających tą skargę skąd znasz nazwę cheat'u którego oskarżony używał na przedstawionym nagraniu.
Przykro mi, że spotkała Was taka sytuacja, ale niestety nie będziecie mogli dostać od Administracji straconych w nieczystej walce itemów. Możecie zgłosić się do mnie na serwerze, a chętnie podzielę się tym co mam Gracz został zbanowany, dzięki za zgłoszenie