MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] ola5566.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ola5566, 28 Październik 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ola5566

ola5566 Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Imię: Aleksandra.

Dokładny nick w grze: ola5566

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od poniedziałku do czwartku 2/3 godziny w zależności ile mam nauki, od piątku do niedzieli potrafię przesiedzieć 10 godzin. Najczęściej przebywam na SkyBlock'u oraz na OpenCreative.

Data urodzenia: Mam 12 lat, a moja data urodzenia to 15.01.2005 rok.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rok 2014 jeżeli się nie mylę, a była to wersja 1.7.10.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple zaczęłam grać około 2016 roku mniej więcej w czerwcu, a wersja to była 1.10.2.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Na forum nie lecz na Serwerze niestety tak gdyż ktoś mnie wrobił w reklamę serwera, prawdopodobnie włamanie na konto podczas mojej nieobecności.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: W tym owym czasie nie posiadam, ale planuje zakupić na rozwój Serwera.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: W związku z tym, że była modernizacja nie mam nic, jak na razie do zmienienia.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Uprawnienia:
    -/tempmute [nick],
    -/mute [nick] [czas],
    -/kick [nick] [powód].

Obowiązki:
    - Pomagać Moderatorom i Administracji w "ogarnianiu" chatu,
    - Być dyspozycyjnym,
    - Zgłaszać bugi lub niedogodności na serwerze Administracji serwera,
    - Uczestniczyć w życiu serwera i forum,
    - Pomagać graczom jeżeli będzie taka potrzeba.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem dlatego, że niektóra część ekipy odeszła, a niektóra się "obija", że tak to ujmę. Lecz to nie jedyny powód, chcę po prostu pomóc serwerowi jak tylko mogę, ponieważ wierzę, że ten serwer jeszcze parę lat postoi i będzie coraz lepszy. Chcę również pomóc innym z ekipy w pomaganiu graczom i załagodzeniu konfliktów.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: A więc tak zacznijmy od tego, że nie wiem z czego ten konflikt wynikł, a więc pytam obydwie strony (lub więcej) o co zaszło oczywiście na /msg [nick] żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie chatu. Gdy już dowiem się mniej więcej o co chodzi postaram się dowieść kto zawinił, a jeżeli będę musiała użyć dostępnych dla mnie komend czyli - /kick lub /mute to użyje ich zgodnie z taryfikatorem kar. Następnie jeżeli sprawa się powtórzy to spróbuje jak tylko mogę załagodzić sprawę.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Owszem posiadam, ale nie tylko w grach, bo w normalnym życiu też potrafię współpracować, ponieważ na wielu lekcjach gdy są pracę dwuosobowe lub więcej to zawsze chętnie współpracuje w grupach. A jeżeli chodzi o świat wirtualny to w jakiś sposób również się dogaduje czasami zdarzają się konflikty, ale szybko je załagadzamy i zaczynamy od nowa naszą wspaniałą rozgrywkę na serwerach.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Otóż tak - Jestem miłą i sympatyczną osobą, która lubi współpracować z ludźmi. Jestem lekko zwariowana i lubię sobie pożartować do pewnego stopnia, ponieważ nie jestem osobą, która śmieje się z byle czego, nigdy jeszcze nie zaśmiałam się z osoby, której przydarzyło się coś złego. Moje zainteresowania to - Granie w Minecraft, głównie budowanie i rozwijanie kreatywności oraz poznawanie przez niego różnych fajnych i przyjaznych osób. Drugim moim zainteresowaniem jest rysowanie, po prostu uwielbiam rysować, jak by to ująć uspokaja mnie to w pewien sposób i mogę się dzięki temu wyrazić co czuję. Trzecim (już ostatnim moim zainteresowaniem) są - zwierzęta, uwielbiam te stworzonka, ale wprost nienawidzę pająków. Uwielbiam małpiatki, koty, psy, a najbardziej wilki. Uwielbiam te zwierzęta moim zdaniem gdyby nie to, że wilki żyją w lesie i nie widzą na co dzień ludzi to mogłabym chętnie jednego zatrzymać, bo moim zdaniem one nie są takie agresywne, po prostu się boją.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft podoba mi się to, że mamy taką dużą możliwość rozbudzenia kreatywności oraz czasami pomyśleć nad budowlami zanim zbudujemy. Również podoba mi się to, że wprowadzili te nowe bloki. Są wspaniałe, praktycznie każdą budowle jaką teraz zbuduje to buduje z tymi blokami.

Określ swoją dyspozycyjność: Skontaktować się można ze mną przez - TeamSpeak3, skype: olka.r4, minecraft komedna - /send mail ola5566, jak się nie mylę i ta komenda jeszcze jest.

Umotywowanie podania: Mam nadzieję, że zaakceptujecie to jak się postarałam by napisać to podanie. I, że chociaż będę mieć malutkie szanse na to, że w jakiś sposób dostanę się do społeczności waszej ekipy.

Ps. Jeżeli chodzi o aktywność na forum - konto jest nowe, ale miałam już konto, ale postanowiłam przenieść się na nowe, tamto zostało stworzone 2016 roku w okresie wakacji. Mam nadzieje na wyrozumiałość, jeżeli chodzi o to.

• Lubię To Lubię To x 3
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
    Reklama
  2. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268
    Podanie ładne widać ,że sie starałaś. Nie moge stwierdzić czy pomagasz ,bo nie gram na serwie. Miałaś wcześniej konto na forum? Jak sie na tym koncie nazywałaś?
    Napewno nie ma nic co chciała byś zmienić na serwie? Pomyśl troszke napewno coś sie znajdzie.
    Nie mg powiedzieć czy tak czy nie ,bo ja już wspomniałem nie gram na serwie .
    Pozdrawiam cie ciepło.
    Worek

3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    @WORMISTRZ, na forum miała konto Ola Rusin, a w grze ola5566, na którym miała bana.
    A więc co rzeczy.
    Podanie nie jest kreatywne, ale estetyczne i czytelne. Na forum aktywność jest bardzo mała.
    Uprawnienia które napisałaś:
    Uprawnienia które są:
    A więc nie napisałaś rzeczywistych uprawnień ;d
    Moim zdaniem nie jesteś jeszcze gotowa na tą rangę, na nie.

• Lubię To Lubię To x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  4. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Z moich własnych doświadczeń i z tego podania wynika ze jesteś miłą symlatyczną i pomocną osobą. Grasz już dawno jak i na forum jak i w grze i myślę że świetnie poradzisz sobię w roli pomocnika. Jestem na Tak

5. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Uwierz mi skarbie. Ten serwer to istna kopalnia błędów i niedociągnięć.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Zwycięzca Zwycięzca x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
  6. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Spotkał Cię niesamowity zaszczyt, mianowicie Twoje podanie oceni legenda tego serwera, były pomocnik, rekordzista pod względem banów na TeamSpeak, naczelny spiskowiec Nazilord24.

A więc skoro mamy już za sobą ten żenujący wstęp, do rzeczy:

Jak dla mnie jest to za mało, chociaż pasuje względem średniej inteligencji pewnej części osób, która nawet jest pod tym względem niżej, która jednak wzrosła wraz z odejściem naczelnego zapychacza serwera o nicku xXSoniaXx, jednak nie skreślałbym Cię na tej podstawie. Może się okazać, że bez względu na swój wiek podołasz obowiązkom i wprowadzisz tutaj jakiś powiew świeżości i będziesz jedną z nielicznych "normalnych osób" w ekipie i administracji, której w większości po otrzymaniu rangi odbiło.

Na to bym nie zwracał zbytniej uwagi. Gdy byłem pomocnikiem miałem sytuacje z "Adamem-Frajerem" który również chciał mnie wrobić w reklamę i załatwić degrada, którego bym pewnie otrzymał patrząc na to jak zawzięci są ludzie na tymże wspaniałym serwerze, jednak dzięki wnikliwości ex-moda Phantom_Screw sytuacja została wyjaśniona. Także nie ma moim zdaniem sensu oceniać nikogo pod tym względem.

Jak dla mnie parę osób z ekipy jest do wyrzucenia, ale nie wnikam w Twoją wizję. (tak, ten punkt jest dla zirytowania pewnych osób)

Obijanie się ekipy.. skąd ja to znam.. Przynajmniej dzięki Tobie nie muszę wchodzić, żeby wiedzieć, że niewiele się zmieniło. Mam nadzieję, że prawdą jest to co mówisz i rozruszasz to leniwe towarzystwo, żeby wzięło się nareszcie do roboty i zajęło się tym czym powinno. Co do stania serwera jeszcze parę lat to się nie zgadzam ze względu na to, że zdążyłem poznać Piotra M. ale nie będę z tym polemizował bo nie o to tu chodzi.

Ogólnie jest spoko, wyjaśnienie sprawy z graczami, potem używanie swoich permisji. Jedyne do czego mogę się tutaj przyczepić to fakt, że jeżeli sytuacja się powtarza, nie ma sensu dyskutować, ani próbować załagodzić sprawy, tylko po prostu należy strzelić kicka lub mute i po sprawie, ze względu na to, że jeśli gracz jest zdeterminowany do prowadzenia dyskusji (wiem z własnego doświadczenia) to nie załagodzisz sytuacji w żaden inny sposób niż kick lub mute.

Kończąc

Uważam, że kogoś takiego potrzebuje ten serwer, który nareszcie coś będzie w stanie ogarnąć i wprowadzić ten powiew świeżości. Do podania nie mam zastrzeżeń, po sposobie pisowni nawet nie widać, że masz te 12 lat, także gratuluję. Nie widzę też błędów ortograficznych, a moim zdaniem przestrzeganie zasad ortografii to najważniejszy punkt w kwestii przyjmowania na ową rangę. W przeciwieństwie do innych podań tutaj jestem w stanie wyczuć fakt, że zależy Ci na tym, żeby się dostać i naprawdę sensownie pomóc w funkcjonowaniu serwera, a nie tylko na samym fakcie dostania rangi i potem chwalenia się tym połączonym z wywyższaniem (przykład: pat277).

Także nie przedłużając daję Ci WIELKIE TAK i życzę powodzenia. ;)

• Lubię To Lubię To x 7
    • Zwycięzca Zwycięzca x 4
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    #6 Nazilord24, 30 Październik 2017
    Ostatnio modyfikowano: 31 Październik 2017
  7. Elitoss :)

Elitoss :) Ryba

Docenione treści:
    35
    Jestem Na TAK!

• Burak Burak x 3
    • Nie lubię Nie lubię x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    Reklama
  8. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na TAK :D

Powody wyżej.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  9. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Docenione treści:
    14
    Witaj

A więc, podanie jest nawet spoko, lecz nie widzę byś pomagała. Co zmieniłabyś w craftapple, jest dużo rzeczy co można zmienić i dodać.

Narazie jestem na NEUTRAL

10. Darknxss^^

Darknxss^^ Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Nawet się nie wypowiesz na temat podania ;// Pewnie dajesz TAK bo to twoja koleżanka lub przyjaciółka . Chyba ,że nie chcesz dawać NIE bo osoby które lubisz przestałyby cię lubić.

Czekam na UnLike :)

• Lubię To Lubię To x 4
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  11. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Docenione treści:
    268
    Tak bez uzasadnienia?

12. Darknxss^^

Darknxss^^ Użytkownik

Docenione treści:
    8
    To samo napisałem

13. Darknxss^^

Darknxss^^ Użytkownik

Docenione treści:
    8

Emm gdzie bo ja ich nie widze?

14. __SnoopDog__

__SnoopDog__ Degenerat

Docenione treści:
    53
    Na Minus:

- Nie jesteś aktywna na forum
    - Rzadko cię widuje na serwerze ani na Sky Block ani Creative (A jak już jesteś to nie widzę byś pomagała)

Na Plus:

- Znasz obowiązki i komendy pomocnika
    - Podanie jest schludne

Na Neutral:

- Jesteś za młoda

Jestem na razie na
    Neutral.

Te uczucie kiedy wiesz że posypią się negatywne oceny.. ;/

15. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50

Nazilord je wymienił.

16. maksiu07

maksiu07 Siemanko

Docenione treści:
    29
    ładne podanie
    NA TAK

17. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Szczerze to byłem z ciekawości kilka razy na dłuższe posiedzenia na CV i jedyną osobą jaką widziałem z obecnych aplikujących był HamsterXD... Ciebie nie dostrzegłem ani razu. I gdzie ta twoja aktywność mająca zniwelować to "obijanie się" ekipy?

Druga sprawa to twoja aktywność na forum (zerowa). Nowe konto powiadasz. Wypadałoby podać również jego nazwę. Każdy mógłby sobie napisać "mam nowe konto, ale na poprzednim zarejestrowałem się X czasu temu". W takim razie ja przyjmuję do wiadomości jedynie to co widzę, a kiepsko to widzę...

Innymi słowy, podanie złożone i nie trzeba nic robić, samo się zrobi. Słabe podejście.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę