Dokładny nick Bany1910 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4-12 godzin Ile masz lat 16 Jak długo grasz w minecraft: 5lat Jak długo grasz na serwerze craftapple:3lata Kto jest adminem:XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Tak Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak Chatmoda Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick <nick> <powód> Wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego tyoniewarz ma ochotę wytępić chiterów z tego serwera oraz mu pomagać Opisz siebie w kilku zdaniach:Jestem Igor mieszkam w łodzi nagrwam filmy na yt, jestem spokojny Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Czy czytałeś/aś regulamin:tak Gdzie jest regulamin:W dziale "Regulaminy" Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak Gdzie jest podstrona ekipa:tu http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModerator:-CzatModerator powinien zajmować się Czatem na serwie. -Wszelkie problemy zgłaszać wyższej Administracji. -Pomagać graczom i odpowiadać na ich pytania. -Być aktywnym na forum. Mam nadzieję że dostanę drugą sznsę pomimo to że miałem bana