Temat kłamie, do rzeczy. Jak wszyscy wiedzą niezbyt często gram na serwerze. Ba, wbijam raz na miesiąc, może rzadziej. Więc chyba nie pozostaje nic innego niż się ,,pożegnać", bo raczej wbijanie raz na miesiąc nie czyni mnie już graczem CA tylko losowym graczem, który stawia klocka na klocek jak typowy Steve. Na CA przeżyłem dużo miłych, zabawnych i cudownych chwil, aktywnie przebywałem na nim gdzieś mniej więcej 2 lata i chyba już czas się pożegnać, więc będę chciał m.in. wyróżnić parę (czyt. połowę serwera), która była kimś kogo uważałem za autorytet i/lub była dla mnie bliska (liżę dupę, tak wiem). ThreeEyedMaster, pamiętam jak byłeś kiedyś jeszcze VA i wszędzie tworzyłeś te swoje ukochane pająki jaskiniowe,a teraz jesteś jednym z administratorów i odpowiadasz za ekipę, trzymaj tak dalej! _Zielony_, wbij ten 30lvl wreszcie... Jazminola, no pomocnik pierwsza klasa, więcej osiągnięć, życzę Ci moda (o ile już go nie masz). SnowSGirlFun, zabawowa i szalona pomocniczka zawsze aktywna na creative, czego chcieć więcej? Moda. Dominixator, tęsknie za twoim częstym ,,aha" na czacie i Twoją 24/7 aktywnością w grze. Creativee322, Ty się postaraj lepiej kolejnego bana nie złapać, hehehee.. Kruku, KRA! Sawqe, mój drogi przyjaciel, który zawsze pomagał mi na CV przy budowie, dziękuję <3 milionerzulicy, pamiętam jak codziennie przynajmniej raz się klepaliśmy na arenie, Ty i te Twoje zawsze 20 koxów w EQ... ciastkoxdxdxd, kc <3 Natalaaa2001, kfa :^ Inevara/CharmingFlame, będe tęsknić za tak mądrą osobą, trzymaj się . CreeperPL, mój zaufany sojusznik z SV! nowez, ukochany admin R_A_P_E_R, wolałem RapeR'a, sorki Carlag, w sumie to nie wiem co powiedzieć, ale fajny typ ogólnie lukiasfalt, zdrajca dał mi kiedyś bana xD ThunderBuddys, nienormalny i tyle Hate_you, i jego klon Hate_you2 JohnRambo, chyba jedyny z moderatorów, który dał mi darmowy śnieg na SV <3 Marcinek7, mam nadzieję, że kiedyś wrócisz.. I wiele innych graczy, których chciałbym wymienić ale mi się nie chcę bo jestem leniem Pozdrawiam: kapiwengiel Duch140 XInfiniterX xXSoniaXx lucklucky10 Ladavi Swiezacek GepardsPL _Vezmox_ Nemoxxs Exploding_tnt111 Blazi1999 CreepuGaming Julecka24 Emster Vid kriss xValkar2001 wickedskinner Rapstak (xD) ola5566 Lizi __SnoopDog__ Nienazywalny RoyalSteve Fran3g_217 Crytal SKYER PanAbbaddon666 OldFoxy_ mean Fenguang Misiqx3 karcia xXKorusXx pat227 Polaczekk Niezmazywalny No i jeszcze wiele wiele więcej ale nie mogę sobie teraz przypomnieć 2:44, dobranoc.
A tak na poważnie, powodzenia w czymkolwiek tam innym, Gospodarze niech cię w swej opiece mają. o/ Chcę ze swojej strony podziękować wszystkim tym, którzy czynią ze mnie mema, łącznie z tymi, których nie ma tu dzisiaj z nami. 3:53, oyasumi.
Żegnaj przyjacielu Miło się z tobą grało. Myślę że jeszcze odwiedzisz craftapple. No cóż powodzenia na drodze życia
Dzięki za naszą owocną współpracę, powodzenia w życiu, w szkole i na ścieżce kariery. 3maj się PS: Mam nadzieję, że będziesz do nas wpadał co jakiś czas
pat227 xDDD Nie znam, ale dzięki Powodzenia w tym, czym będziesz się teraz zajmował wypełniając pustkę po CA. Co jakiś czas wejdź chociaż na forum ;/
Trzymaj się Rapstak, bardzo miło było poznać. Mam nadzieję, że kiedyś będzie szansa pogadać na ts czy w grze
Żegnaj Rapstak. Dzięki za wspólną grę oraz świetną współpracę. Miejmy nadzieję, że będziesz czasem do nas wpadał. _________██▓ ★ ★ ____★____█_█▓ __________█_██▓ ★ ★ _________▓██████▓ ★ ________▓██████████████ _★____▓██████████▓___█ _______▓███████████▓_█ _______▓██➊▓██████▓_█ ______▓████████████▓ ____══▓██████➊▓██▓ ______▓██████████▓ _______█➊█████▓▓ ▓██▓_▓▓█████▓ ▓██___▓██████▓ ▓██▓████████▓▓▓ _▓███████████▓█▓ ★ __▓███████▓▓█▓██▓ ___▓██▓██████▓▓▓▓▓ ★ _____▓▓███▓▓▓▓▓▓██▓___█ _____▓██████▓█▓▓▓██▓__█ _★___▓████▓▓▓█████▓__█ ______▓███▓▓█▓█████▓_██ _____▓███▓▓▓▓▓▓██████▓ ____█▓█▓__▓▓███▓▓███▓ ___▓██▓___▓████████▓ ___▓█▓ __▓█████████▓ No to.. Trzymaj się.
Przypomniały mi się moje teksty jak wbijałeś na serwer... nie powiem jakie XDD No trudno, może kiedyś wrócisz. Będę tęsknić PaPa #Mobile #PrzedChwiląWstałam
Jak uda ci się z nim pogadać na ts'ie to chyba będziesz jakąś boginią. Wracam do tematu: Czemu musiałeś odejść tak wcześnie myślałem że jeszcze przynajmniej rok pograsz. Obyś kroczył dobrą ścieżką, nie wpadnij w tą kupę co tamten no... zapomniałem. I wchodź jak najczęściej! Mam coś dla ciebie
exploding_tnt111 z MAŁEJ litery to po pierwsze, po drugie aktualny nick niesie nazwę ExplodToKoksV2. Kilka słów od siebie - Pozdrawiam