Imię:Ernest Dokładny nick w grze:ernigamespl Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Na serwerze przebywam godziny najchętniej na Creative. Data urodzenia:24.06.2000 rok Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2015rok wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: maj 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie byłem karany Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niw posiadam rangi PREMIUM Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Cały system anty hakerski Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:-/mute {nick} -/tempmute [Nick] -/unmute [Nick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiemonieważ chciałbym pomagać moderatorom w ogarnianiu komend W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Jak dwoje graczy się kłóci to ja się dowiaduje kto zaczoł i go karam /kick a jak nie przekroczył regulaminu to go ostrzegam Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Ernest. Chodzę do 6 klasy. Najbardziej ulubionym przedmiotem szkolnym jest Historia. Lubie grać w Minecrafta najlepszym serwerem wg. mnie Craftapple. Lubię bardzo budować przykładami tego są stadiony i inne budowle które zbudowałem. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: To,że można budować tam co się chce Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dyspozycyjny zawsze pomagam każdemu kto tylko mnie o to poprosi Umotywowanie podaniaroszę o szybkie rozpatrzenie podania. Pozdrawiam