1.Nick z gry: _superliwia_ 2.Data otrzymania bana: 22-02-2016r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: XRay + 134mk 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Witam. Wiem, że piszę to dość po długim czasie, lecz wolałam popracować nad swoim zachowaniem, kulturą osobistą oraz przyzwyczaić się do gry bez wspomagaczy na innych serwerach. W końcu jestem gotowa powrócić, z twarzą. Rozumiem, że to co zrobiłam było bardzo głupie i bardzo tego żałuje. Zmieniłam się i proszę o ostatnią szansę. Mam nadzieję, że mi zaufacie na nowo . Myślę, że przez tak długi czas zapomnieliście o moich błędach i dacie mi drugą szansę
Jak dla mnie to się nie zmieniłaś. Wciąż jesteś taka sama. Nie patrzę teraz na nasze relacje, prywatne rozmowy, tylko na twoje ogólne zachowanie. Przeciw UB.
Oo, liwia Więc tak. Znam Cię praktycznie od 4 lat i moim zdaniem dużo się zmieniłaś. Przez tamten czas byłaś [ok.2lata temu] dość opryskliwa, lubiłaś się strasznie wygłupiać, manipulowałaś,używałaś wspomagaczy, byłaś atencjuszką. Natomiast. Widzę Twoje postępy, już dużo i to bardzo dużo się zmieniłaś Jesteś kulturalna, miła, usłuchana i grzeczna. Moim zdaniem powinnaś dostać tego UB Za UB Pozdrawiam, Crytal.
Ilavenders, najpierw to ty naucz się czytać ze zrozumieniem, albo się zastanów co piszesz. Niezbyt pamiętam tej osoby, ale coś myślę, że wystarczająco nie poprawiła się w swoim zachowaniu. W dodatku dopiero co wróciłaś, a na wyrobieniu ponownej dobrej reputacji trzeba popracować. Wyrok: Przeciw UB
Uważam, że jeśli ktoś pisze podanie o UB i mówi o swoich zmianach i pracowaniu nad sobą to powinien zostać odbanowany, bo dlaczego nie? Jeśli powtórzy się to co wcześniej to i tak skończy z banem, tyle że permanentnym i już nie będzie grać. Druga szansa powinna być dana każdemu. Jestem na TAK
Myślę, że minęło sporo czasu. A Ty zdaje się przemyślałaś swoje uczynki. Przed chwilą odbanowałem Cie na Serwerze. Gdyby coś było nie tak to pisz PW. Prośba zaakceptowana.