1. Nick w grze: TygrysCSS 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Madziunia89, SexyBaby 3. Serwer: (np. survival/creative): Creative 4. Przybliżona data:2017-11-04 Godz: 23:49 5. Opis wykroczenia: Chodzi o to że po południu dalem swojej danej dziewczynie deny ,, bo mnie zdradziła " potem o 23:49 przyszła i zaczeła się żalić innym że ją zdradziłem , tłumaczyłem się a Madziunia89 zaczeła wyzywac w ten sposób : Palant zmienia sobie laski jak ma 10 lat i to mnie uraziło. 6. Dowody:
Przede wszystkim pamiętajmy, że to przecież tylko gra. Nie ma potrzeby robić afer o minecraftowe drugie połówki ;] W tytule wątku skargi należy wpisać nick oskarżanego, nie oskarżającego. Na koniec dodam, że określanie kogoś "palantem" nie jest ładne, ale nie jest to rażące łamanie regulaminu. W tym wypadku polecam komendę /ignore nick, aby nie dostawać niechcianych wiadomości.
Aha przepraszam ale chodzi o to że te osoby oczerniają mnie :c mówią że ja rzuciłem ,, Sexy Baby " i mnie wyzywają od palantów..
Skąd taka pewność? Daj tym co cie oczerniają /ignore nick i gotowe a jeżeli to nie wystarczy to możesz stworzyć nowe konto i grać na nim.
Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja, ale za takie zachowanie nie ma kary. Skarga odrzucona. PS. Następnym razem zwróć uwagę na tytuł skargi, bo nie działa on tak samo jak w podaniach. Wszystkie informacje znajdziesz w wątkach ze wzorami.