MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Crytal

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Crytal, 4 Listopad 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    1.Nick z gry: Crytal

2.Data otrzymania bana: 06-08-2017 15:

3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama / Podszywanie się pod Administracje / Obraza Administracji / Multikonto\

4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Witam, i z góry chciałabym przeprosić całą Administracje,Graczy i Ekipę, za to co robiłam na serwerze, przezywałam Zielonego itd, jest mi źle i chciałabym dostać ostatnią szanse, pamiętam jak się wygłupiałam z Ekipą, pamiętam jeszcze ten spawn z Creative taki szklany, Ten serwer dla mnie dużo znaczy w minecraft i prosiłabym o odbanowanie, i jeszcze raz cie przepraszam Was wszystkich. Jeśli dostanę drugą szansę, przysięgam, że się zmienie na 10000000000000% :)

Reklama
  2. Biolo :V

Biolo :V Użytkownik

Docenione treści:
    8
    No mnie chyba przekonalaś:D

3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Te wszystkie twoje akcje były chore i zupełnie niepotrzebne. Po co pisałaś pożegnanie jeżeli teraz piszesz prośbę o UB?
    Raz jesteś fajna, potem masz odpał i robisz chore akcje. Myślę że jeszcze nie czas na UB, a więc przeciw.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  4. Lisiasta (kasianinja)

Lisiasta (kasianinja) Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Jestem za ub ( Te same powody co w poprzedniej twojej prozbie o ub)

5. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    "itd." ? W prośbie o UB? Nice. Widać jak bardzo przejmujesz się swoimi przewinieniami.
    "Jeśli dostanę..."? To jakiś warunek? o_O Nie. To ty jesteś zbanowana i przez nas jako serwer i to my jako serwer stawiamy warunki. Najpierw się zmień, przestań kłamać i wymyślać. Jak już wyżej wspomnieli moi przedmówcy. Co dobrego zrobisz jest zaraz zabijane przez te twoje chore wyskoki. Więc na tę chwilę:

1. Zmień się.
    2. Pokaż że się zmieniłaś.
    3. Napisz prośbę o UB.

Potraktuj to jako przepis na sukces i bierz się do roboty, a Ja na dzień dzisiejszy jestem stanowczo przeciwny twojemu odbanowaniu.

6. ZzAarbuZz

ZzAarbuZz Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Nie rozumiesz blędu... To że pamięasz stary spawn z cv czy jak się wygłupiałaś z administracją nie zmienia kary..

Mozesz grac na innym koncie prawda? Nie znam twojego nicku ale dam ci przykład:

ZzAarbuZz mogę zamienić na ZzAarbuZ
    1 literka nie zmienia wiele w nicku ;v. Jeżeli zależało ci na mozliwosci grania na tamtym nick'u mogłaś najpierw pomyśleć nad swoim zachowaniem!

» Najpierw myśl potem rób...

Wrócisz na serwer pograsz miesiąc,znudzi Ci się i znowu zaczniesz? :v

PRZECIW UB!

Dziekuje,pozdrawiam!

ZzAarbuZz..

7. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Jak dla mnie nie widać przeszkód w kwestii UB, skoro żałujesz tego co zrobiłaś. Na tym serwerze/forum są osoby które robią/robiły znacznie gorsze rzeczy (jak np ten matoł Nazilord24 który spiskował, rozpowszechniał fb administracji i udowadniał ludziom z ekipy kłamstwa z wiekiem, cheatował + bezczelnie odbanowywał się sam na ts3, a na dodatek kpił z administracji).

Tacy jak wyżej wymieniony typ wyznaczyli nowe standardy na serwerze, pokazali, że można i w przeciwieństwie do Ciebie nie zasługują na ub przynajmniej przez 2 lata.

Ty jednak zasługujesz na ub ze względu na poprawę swojego zachowania, zrozumienie swoich błędów oraz postanowienie poprawy.

Jestem za UB.

@Kruku Z tym "Jeśli dostanę.." chodziło bardziej o to że w przypadku dostania UB postara się poprawić zachowanie i nie sprawiać problemów, co ma zamiar po spełnieniu owej prośby udowodnić. Nie jest to warunek. Jest to stwierdzenie faktu i pewne założenie, ze względu na to że nie ma zbytnio teraz jak się zmienić w waszych oczach jeśli nie gra na serwerze, przez banicję, więc radziłbym zachować się bardziej "profesjonalnie" i podchodzić na chłodno do każdej sprawy. Zaprocentuje Ci to w przyszłości.

• Zwycięzca Zwycięzca x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    Reklama
  8. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Nie tak mnie wychowano. Nie ma nagrody bez pracy - najpierw coś zrób, a potem coś dostań - najpierw się zmień, a potem pisz prośbę o UB. Więc nie wiem skąd ci się nagle wzięło, że najpierw jest nagroda, a potem praca.

Udowadniać udowadniała od X czasu. Gdyby tego nie robiła nie byłbym przeciwny, więc udowadniać zmianę lub jej brak można i bez UB. Poza tym gra na serwerze na innych nickach.

W kwestii profesjonalizmu, po twoich ostatnich wypowiedziach, jesteś raczej jedną z ostatnich osób, które prosiłbym o poradę :p

#8 Xymor, 5 Listopad 2017
    Ostatnio modyfikowano: 5 Listopad 2017
  9. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557

Słuchaj, ty o mnie praktycznie nic nie wiesz, nie grałaś tu od poprzedniej Edycji, więc proszę, nie wypowiadaj się tutaj, skoro nawet nie wiesz na jakich nickach gram. Pozdrawiam.

10. OldNightmare

OldNightmare Alone in the dark
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    197
    Jako były moderator wypowiem się, niestety ostatnio prawie w ogóle nie wchodzę na mc lecz mam z Crytal kontakt poza mc i wydaje mi się że zmieniła się lecz nie wiem do końca w jak dużym stopniu i na jak długo ta zmiana. Jeśli naprawdę zmieniła się na dobre to moim zdaniem to powinna pokazać przez jakiś czas a nie powiedzmy np przez tydzień. jak dla mnie wielki neutral ale może dlatego też że jestem "zamieszany" w dość dziwne sytuacje z tą osobą.
    Pozdrawiam
    Były Moderator
    OldNightmare

11. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Cześć !
    To co zrobiłaś na serwie i to co zrobiłaś dla OldNightmare raczej nie prędko pójdzie w zapomnienie, dobrze wiedziałem co się działo...
    Ja sam jestem zdania, że ludzie się nie zmieniają.

Jestem przeciwko UB

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  12. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Kiedy grałem z Crytal była miła i nie kłóciła się z nikim. Nagle puff i pierwszy ban. Porobiła trochę multikont na których nie zachowywała się nie najlepiej. Wszystko tłumaczy chorobą, ale nie chce mi się trochę wierzyć.

Postaraj się komuś pomóc na forum i udowodnić, że się zmieniłaś.
    Polecałbym napisać kolejną prośbę pomiędzy Wigilią a Sylwestrem

Wyrok: Przeciw UB

PS. O co chodziło z Swiezackiem? XD

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  13. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  14. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Docenione treści:
    14
    Witaj

Jestem na nie, mimo iz moze trochę się tam zmieniłaś moim zdaniem na razie na UB nie jest czas. Pokaż ze chcesz to UB i naprawdę się zmień. Bo sytuacja z jednym moderatorem szybko tak nie zniknie.

Na tą chwilę na NIE

15. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Wybacz, ale po przemyśleniu pewnych spraw z Tobą doszłam do wniosku, że taka osoba jak Ty nigdy się nie zmieni i pomyliłam się co do Ciebie. Nie wyobrażam sobie, aby po tym jak; manipulowałaś wieloma osobami (m.in. mną) podczas zamieszania z byłym moderatorem, bardzo chętnie łamałaś Regulamin oraz zawsze kiedy coś nie poszło po Twojej myśli próbowałaś wziąć ludzi na litość samobójstwem, a na końcu sprytnie zasłaniałaś się chorobą; Twój powrót na CA nie zakończył się tak jak zwykle. Nie wydaje mi się, aby tym razem nagle nastąpiła euforia i Twoje zachowanie poprawiło się.

Definitywnie przeciw UB.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
  16. Ilavenders

Ilavenders Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Droga jazminolo, dawno ze mną nie masz kontaktu, a że uważasz, iż szukam litości, że pisałam, że zamierzam się zabić... po prostu szukałam pomocy, bo ze strony bliskich jej nie otrzymuje. Jeżeli Ci to przeszkadzało, mogłaś napisać od razu, że Ci się to nie podoba. Szukałam kogoś, kto mnie zrozumie. I to też nie było fajne, jak szantazowalas mnie, Że wyślesz upokarzakacy mnie film.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę