1.Nick z gry: Dominixator 2.Data otrzymania bana: 7 XI 2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Pkt. Regulaminu 4.3 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Chciałem zgłosić Niezmazywalnego od razu, ale szczerze mówiąc, po prostu zapomniałem, ponieważ mam problemy z pamięcią, i zapominam o pewnych rzeczach, a ostatnio, jak już pisałem, przeglądałem screenshoty, bo chciałem pokazać coś kolegom, i znalazłem tego screenshota, i sobie przypomniałem o tej sytuacji, to zgłosiłem. Mam nadzieję że zrozumiecie.
Poczekaj te 21 dni, przynajmniej nie będę widzieć tych tekstów w stylu 'Rzesza najlepsza!1!' Myślę że to tak naprawdę żal ci było zgłaszać Niezmazywalnego, ale jak się z nim pokłóciłeś to postanowiłeś się na nim zemścić. Moja dupa to nie beczka nie zakisisz ogóreczka. Zachowanie twoje było takie pośrednie, nie będę słuchać tekstów w twoim stylu, iż mogą być wyssane z palca. Bardzo tak lubicie w końcu bawić się w swoje wojska i propagujecie swoje 'majkraftowo wymyślone religie' a nawet wam się udaje propagować [COŚ CZEGO NIE CHCE MÓWIĆ ALE JEST ZŁE]. Przeciw UB, miłego wieczoru.
Moim zdaniem można by było koledze tym razem przynajmniej skrócić karę. Od razu tłumaczył się już pod skargą i wiedząc o konsekwencjach wynikających z zapisów regulaminu nie usunął skargi lub nie próbował jej ukryć. Jednakże biorąc pod uwagę to, że twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia, a i mamy wątpliwości, czy aby na pewno nie zrobiłeś tego specjalnie - proponuję załagodzenie wymiaru czasowego kary do 7 lub 14 dni, a na przyszłość pamiętaj o takich rzeczach i wysyłaj je od razu, tu i teraz. Edit. I nie chcę widzieć by twoje "żarty" z podtekstem rzeszy i nazizmu kiedykolwiek ujrzały światło dzienne, ponownie.
Krążą plotki, że masz swoje za uszami, ale w tym przypadku nie widzę w tym związku. Osobiście uważam za swoisty absurd karanie zgłaszającego tylko dla tego, że w tym konkretnym przypadku mógł to zrobić wcześniej. Miałoby to sens, w przypadku gdybyś miał z tego jakieś korzyści. Absurd do tego stopnia, że moglibyśmy ukarać każdego gracza, którego nick widać w twojej skardze, bo przecież oni też mieli wiedzę i nie zgłosili. Nie tędy droga. Jeśli unban zostanie przyznany, w co szczerze wierzę, powinieneś wyciągnąć z tego wnioski na przyszłość, by skargi z przedawnieniem nie stały się normą, a całą tę drakę jako nauczkę.
Zanim odniosę się do prośby Dominixatora o unban. Muszę skomentować słowa pewnej osoby, mianowicie RoyalSteve. Drogi RoyalSteve. "Przynajmniej nie będę widzieć tych tekstów w stylu 'Rzesza najlepsza!1!'". Gram często na Creative, a takie teksty są rzadkością i nie odnoszą się do rzeszy o której myślisz, tylko fikcyjnym państwie, które nie nawiązuje do nazizmu, a jest osobnym bytem. "Myślę że to tak naprawdę żal ci było zgłaszać Niezmazywalnego, ale jak się z nim pokłóciłeś to postanowiłeś się na nim zemścić. Moja dupa to nie beczka nie zakisisz ogóreczka." Myślę, że te teksy z neta możesz sobie darować, a co do Niezmazywalnego to może Dominixator mógł znaleźć przez przypadek jego tekst, bo robił ss w innym celu niż do skargi. "Bardzo tak lubicie w końcu bawić się w swoje wojska i propagujecie swoje 'majkraftowo wymyślone religie' a nawet wam się udaje propagować" Nie znam się to się wypowiem, typowe. Chyba nie wiesz co to jest religia to raz, a dwa to co ma zabawa w wojsko do skargi? Propagować? W jaki sposób? To tyle a propo RoyalSteve. Co do Dominixatora to jestem za skróceniem bana do tygodnia, bo rzeczywiście mógł znaleźć ten screenshot przez przypadek i karanie kogoś za odnalezienie łamania regulaminu jest dziwne. Pozdrawiam.
Moi drodzy. Wszyscy, którzy piszecie o łagodniejszym potraktowaniu Gracza Dominixator, dziękuję Wam za wyrażenie swojego zdania. Jednocześnie mam do Was prośbę, spójrzcie do Regulaminu i przeczytajcie jaką zgodnie z nim powinna otrzymać Karę osoba, która zataja informacje o jego łamaniu. A może wtedy dostrzeżecie, iż 21 dni w tym przypadku to jest już złagodzenie Kary. Przecież wiecie, że jestem osobą z natury wyrozumiałą, która bez większego problemu daje drugie szanse, anuluje nałożone kary. Kto powołał do życia Kucyka Wybaczka Ban pozostaje.