Bardzo proszę o zrobienie czegoś z użytkownikiem jupimozo, gdyż omija cenzurę, utrudnia grę innym graczom, zmusza (mnie) do napisania rzeczy których nie chcę podawać oraz jego siostra mówiła, że podobno ma jakieś niedozwolone oprogramowanie typu huzuni. Mam nadzieję, że sprawa zostanie jakoś wyjaśniona. Pozdrawiam Cjanka.
Wiem, że nie ma bana za omijanie cenzury tylko chodzi o to żeby zrobić coś z tym użytkownikiem, jego siostra sama mi pisała, że gracz jupimozo posiada jakieś niedozwolone oprogramowanie (screenów niestety nie mam z tej rozmowy). Możliwe jest również wprowadzenie mnie w błąd, gdyż jego siostra nie musiała podać prawdziwych informacji. PS. Pisze pierwszy raz coś tego typu, więc nie wiem co ma być umieszczone w takim poście.
Uwaga! Prestiżowy poradnik jak robić ss! 1. Jeżeli korzystasz z laptopa, naciśnij f2 przytrzymując control. (w innych przypadkach wystarczy samo f2) 2. Znajdź swojego screenshota w %appdata% -> .minecraft -> screenshots 3. Załaduj screenshota za pomocą opcji 'Dodaj plik'. Gotowe! Teraz nie będziesz musiał słyszeć tekstów w stylu 'Nie masz ss' i zaoszczędzisz na kupowaniu maści na ból dupy! A tak na serio to zapoznaj się ze wzorem i nie kłóć się, bo i tak ten użytkownik nie dostanie do tej chwili bana. Edit: Przepraszam
Skargi bez wzoru nie będą rozpatrywane. Wzór -> https://craftapple.pl/forum/threads/wzór-skarga.1198 Polecam komendę /ignore nick Bo za omijanie cenzury nie ma bana.