Wczoraj napisałem zgłoszenie na support i nie mam pewności czy zgłoszenie zostało wysłane. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z administracji odpisał mi czy zgłoszenie się wysłało. Wystarczy tylko: TAK lub NIE
Potwierdzeniem wysłania zapytania na support jest wiadomość mailowa wysłana na twoją skrzynkę po wpłynięciu zgłoszenia. Znajduje się tam potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia oraz link do śledzenia zgłoszenia. Domyślam się, że chodzi o tą działkę, którą zgłaszałeś. Na tego typu zgłoszenia nie jest udzielana odpowiedź. Jeśli gracz będący właścicielem zgłoszonej działki nie pojawił się na serwerze przez +20 dni jego działki znikną, w przeciwnym wypadku działka pozostanie. Jest to związane z zapisem w regulaminie mówiącym o nieudostępnianiu informacji o tym kiedy ostatnio dany gracz był na serwerze. Jeśli nie otrzymałeś wiadomości na podany przy pisaniu zgłoszenia adres e-mail sprawdź spam oraz inne foldery jak np. Oferty czy Społeczność (Gmail).
Sprawdziłem i nigdzie nie ma. Czy da się jakoś sprawdzić ile dokładnie danego gracza nie ma na serwerze? A jeśli tak to jak? Bo ja go nie widziałem na survivalu.
Da się sprawdzić. Administracja sprawdza to, gdy wpłynie zgłoszenie jednakże jak już wyżej napisałem ta informacja nie jest udzielana do wiadomości graczy. Widocznie czegoś niedokliknąłeś podczas pisania zgłoszenia. Napisz je jeszcze raz.