1. Nick w grze: SnowSGirlFun 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kapiwegiel 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 10.11.17 5. Opis wykroczenia: Reklama 6. Dowody: https://zapodaj.net/be6d8f3e84679.png.html
Jak TS CA nie działa to co się dziwisz, dalibyście se spokój z tymi skargami... Jeszcze rozumiem jak ktoś reklamuje inny serwer MC, ale zwykły komunikator? serio?
Nie ma ts CA to jak mamy że sobą gadać ludzie... Ta przyznaje się do reklamy ale gdyby był ts CA to bym na nim siedział... I nie tylko ja
Aż mi się przypominają czasy, kiedy wszyscy tak czekali na "nową edycję" ts, a koniec końców było tam mniej ludzi niż przedtem. Te wątki od administracji, że niby tymczasowo można reklamować na msg, bany, które trzeba było zdejmować, bany duchy, a w końcu jak te pierwsze wątki okazywały się nie istnieć... Reklama to reklama. Regulamin mówi, że nie wolno innych serwerów ts reklamować, więc z czym tutaj chcecie się sprzeczać? Ban jak nic.
To może teraz ja się wypowiem. Bardzo podobna sytuacja spotkała mnie i GepardsPL. Skargę umorzono dzięki Bogowi @ThreeEyedMaster . Ts nadal nie działa, więc... no trzeba się ze sobą komunikować prawda? Oczywiście nie uważam, że leży wina po stronie Snow, lecz przypatrzcie się uważnie - reklama działa się na msg, a więc nie stała się jakaś Wielka szkoda dla serwera. Moim zdaniem bana nie powinno być, mimo, że zareklamował - powody macie wyżej. Pozdrawiam, Crytal.
Kapi seeerio? Dopiero ci się ban skończył, a Ty ponownie robisz dokładnie to samo... Logic. Naucz(cie) się wreszcie, że NIE wysyła się linków do innych serwisów świadczących usługi Minecraft'owo-TS'owe.
Posłuchajcie mnie. Moim obowiązkiem jest zgłaszać wykroczenia innych, więc to robię. Trzymam się Regulaminu, jeśli wam coś nie pasuje to tu jest cytat: Tyle.
A co ma niedziałający ts do regulaminu ? To że nie działa to nie znaczy że można reklamować inne serwery ts3. Za to w regulaminie nie ma mowy o discordzie polecam spróbować założyć swojego do póki ts nie działa i sobie pogadać z kolegami.
Dobra na fonie nies sprawdze czy mam bana bo mi error.wyskakuje może dać już ktoś werdykt i zamknąć wątek? Znam wynik który będzie.
Dowody zostały mi dostarczone. Z racji tego, że się przyznałeś, potraktuję Cię ulgowo Skarga zaakceptowana. Oskarżony został zbanowany na okres 7 dni