1.Nick z gry: CreepuGaming 2.Data otrzymania bana: Nie pamiętam, coś na początku wakacji. Chciałem przed napisaniem prośby sprawdzić kiedy ale coś się zepsuło i nie mogę sprawdzić. 3.Powód otrzymania bana: Dostałem bana za nietolerancje wobec gejów i propagandowanie nazizmu. 4.Dlaczego miałbym dostać UB?: Ponieważ minęło sporo czasu i myślę że już nie jestem tym starym JA który obrażał wszystkich i wszystko wokół. Chciałbym dostać unbana również dlatego że jestem zżyty z tym kontem i wiele mnie z nim łączy. Bardzo proszę administracje o przebaczenie i puszczenie w niepamięć tych czasów mojego tyraństwa. ps. Tak wiem że ten cały tekst jest pomieszany, raz pisze o czymś a potem nagle dodaje co innego. Przepraszam
Możliwe, że się zmieniłeś. Widzę jakąś tam poprawę w zachowaniu u Ciebie, ale czasem kogoś obrazisz. CZASEM. Wstrzymam się od głosu. Jeśli zobaczę, że baardzo się starasz - zmienię głos. Miłego wieczoru
Masz racje aczkolwiek robiłem to "można tak powiedzieć" dla rp ale to tylko takie gadanie albowiem winny sie tłumaczy;p
Po samym tym zdaniu widać, że nie zmieniłeś się za bardzo „gej” jest to wulgarne określenie, niniejszym mógł się ktoś poczuć urażony.
Masz rację, ale jakos tak wyszlo poniewaz mysle ze określenie "gej" jest bardziej znane niż "homoseksualista"
Moim zdaniem każdemu należy się ta ostatnia szansa, nie gram na serwerze już, przez tego hosta, lecz myślę, że należy Ci się ostatnia szansa, jak każdemu. Na TAK Ps. Tak, to ja Crytal.
Ta? A co powiesz o tym, że grałem na serwerze na takim nicku jak obecny, a także byłem przez 4 miesiące pomocnikiem? Nikt nie miał wtedy z tym problemu. I o kłamstwie mówi ktoś kto udawał dziewczynę w internecie, kłamał z wiekiem, a także rozpowszechnia nieprawdziwe informacje. Żenujące. Naprawdę? A wikipedia mówi coś innego... Także no.. za ub
Hmmm..... Wiesz ,że takie rzeczy najbardziej zapadają w pamięć? Nie da sie tego puścić w niepamięć. Takie czyny sie pamięta Więc następnym razem pomyśl co piszesz ! Ale myśle ,że naprawde żałujesz. Za UB Worek
Jestem... Przeciw UB! Co musisz zrobić żeby dostać ub? 1. Zmień się. 2. Pokaż że się zmieniłes. 3. Zrób Prosbę o UB!. Myslę że moja opinia została dobrze powiedziana 1.Nick z gry: CreepuGaming 2.Data otrzymania bana: Nie pamiętam, coś na początku wakacji. Chciałem przed napisaniem prośby sprawdzić kiedy ale coś się zepsuło i nie mogę sprawdzić. 3.Powód otrzymania bana: Dostałem bana za nietolerancje wobec gejów i propagandowanie nazizmu. 4.Dlaczego miałbym dostać UB?: Ponieważ minęło sporo czasu i myślę że już nie jestem tym starym JA który obrażał wszystkich i wszystko wokół. Chciałbym dostać unbana również dlatego że jestem zżyty z tym kontem i wiele mnie z nim łączy. Bardzo proszę administracje o przebaczenie i puszczenie w niepamięć tych czasów mojego tyraństwa. ps. Tak wiem że ten cały tekst jest pomieszany, raz pisze o czymś a potem nagle dodaje co innego. Przepraszam ~~ jestem na nie +
hmm wiesz co sorki za tych ''gejów'' jeszcze bym był za ub ale propagowanie nazizmu!? i jeszcze dla RP co ty z ONR jesteś nawet nie wiesz jak ja nienawidzę takich ludzi sorry ale nie PRZECIW UB