Imię:Jan Dokładny nick w grze:XPawlak Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: craftapple i ************************************ Data urodzenia:2008 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2010.07.05 wersji nie pamiętam (chyba alpha) Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015.01.15 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:NIGDY Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chciałbym dodać Mini Premium albo Mega Premium Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik musi pomagać Moderatorom, Administratorom i Właścicielowi. Uprawnienia to: -/tempmute [nick], -/mute [nick] [czas], -/kick [nick] [powód]. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem bo umiem szukać Cheaterów z X-rayem itp. I też żeby pomagać Administracji serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jak znajde Spamerów lub osoby które wkurzają wszystkich na serwerze to zmutuje, a jak będzie ktoś taki, że dostał muta i wciąż spami to go tempmutuje. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak ale nie wiem jak to opisać. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Jan mam ok. 10 lat mieszkam w Przęsławicach obok grójca. Prawie cała klasa mnie lubi, mam dobre stopnie z nauki. Rzadko kłamię, kiedyś mnie pies pogryzł. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi się najbardziej granie na serwerach (najbardziej na craftapple) i też lubie budować. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem na facebooku nazwywam się tam Janek Pawlak i też jestem na steamie a tam mam nick JxP. Umotywowanie podania:Mam nadzieje że mnie zaakceptujecie . Byłem raz Adminem ale na innym serwerze który został usunięty. P.S miałem stare konto które stworzyłem w 2016
Reklama serwera = Brak znajomości regulaminu. Chyba już nie trzeba się zastanawiać nad tym, że prawdopodobnie przychodzisz tu tylko po przyjemności i szacunek. Na nie
Witaj W pytaniu "Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej" nie chodziło o nazwy serwerów na których grasz tylko na jakim trybie np. Creative, Survival. "Opisz swoją osobę: Tutaj MIN. 5 rozbudowanych zdań." minimum to przynajmniej. Napisałeś zaledwie 3 zdania i nie rozbudowane. "W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty" miałeś napisać jak złagodzisz kłótnie między graczami a nie podawać przykłady co zrobisz kiedy ktoś będzie spamił. Ostatnia moja uwaga (bo nie chce mi się pisać więcej) to zły temat. Powinno być [Podanie] XPawlak.