MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika XPawlak, 16 Listopad 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. XPawlak

XPawlak Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię:Jan
    Dokładny nick w grze:XPawlak
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: craftapple i ************************************
    Data urodzenia:2008
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2010.07.05 wersji nie pamiętam (chyba alpha)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015.01.15
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:NIGDY
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chciałbym dodać Mini Premium albo Mega Premium
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik musi pomagać Moderatorom, Administratorom i Właścicielowi. Uprawnienia to:
    -/tempmute [nick],
    -/mute [nick] [czas],
    -/kick [nick] [powód].
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem bo umiem szukać Cheaterów z X-rayem itp. I też żeby pomagać Administracji serwera.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jak znajde Spamerów lub osoby które wkurzają wszystkich na serwerze to zmutuje, a jak będzie ktoś taki, że dostał muta i wciąż spami to go tempmutuje.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak ale nie wiem jak to opisać.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Jan mam ok. 10 lat mieszkam w Przęsławicach obok grójca. Prawie cała klasa mnie lubi, mam dobre stopnie z nauki. Rzadko kłamię, kiedyś mnie pies pogryzł.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Podoba mi się najbardziej granie na serwerach (najbardziej na craftapple) i też lubie budować.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem na facebooku nazwywam się tam Janek Pawlak i też jestem na steamie a tam mam nick JxP.
    Umotywowanie podania:Mam nadzieje że mnie zaakceptujecie :). Byłem raz Adminem ale na innym serwerze który został usunięty.

P.S miałem stare konto które stworzyłem w 2016

#1 XPawlak, 16 Listopad 2017
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 16 Listopad 2017
    Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Reklama serwera = Brak znajomości regulaminu.

Chyba już nie trzeba się zastanawiać nad tym, że prawdopodobnie przychodzisz tu tylko po przyjemności i szacunek.
    Na nie

3. XDiler

XDiler Użytkownik

Docenione treści:
    24
    Witaj

W pytaniu "Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej" nie chodziło o nazwy serwerów na których grasz tylko na jakim trybie np. Creative, Survival. "Opisz swoją osobę: Tutaj MIN. 5 rozbudowanych zdań." minimum to przynajmniej. Napisałeś zaledwie 3 zdania i nie rozbudowane. "W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty" miałeś napisać jak złagodzisz kłótnie między graczami a nie podawać przykłady co zrobisz kiedy ktoś będzie spamił. Ostatnia moja uwaga (bo nie chce mi się pisać więcej) to zły temat. Powinno być [Podanie] XPawlak.

20664143_357273941376691_9116497053292656605_n.jpg

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę