elo all . Tu ja molag i dziś przychodze z propozycją dodania pluginu na komende /d No bo lepiej np.: zamienić się w psa niż być graczem ze skinem psa , no nie ? Po prostu byłoby fajnie dodać na creativa (tylko na niego) komęde do zmieniania się w zwięrzątka , i wcale to dużo pracy nie jest Pozdrawia was Molag_Bal PS Dla tych co nie wiedzą - komenda Disguse służy do zamiany w moba czyli np .: Będziesz sobie golemem albo czym tam chcesz ! Vote : TAK PS Tak wiem . . . To już druga propozycja ale chce uwagę adminów zwrócić !
Ma to plusy bo prawdopodobnie przyciągnie graczy do mało zacinającego się i mało czasochłonnego wczytywania się trybu OpenCreative. Minusy też ma, ponieważ mogą wystąpić problemy takie jak np. że część graczy widzi, że jeden gracz zamienił się w wilka, a druga część nie widzą tej wymiany. Jeżeli jednak ten pomysł zostanie wdrożony w życie to proponowałbym wprowadzenie to tylko dla rang PREMIUM i umożliwenie zmienienia się tylko w moby pasywne i oswajalne
Bardzo fajne! Z przyjemnością wchodziłbym na CV, jak i brał udział w tego typu zabawach. Myślę, że byłoby fajnie również dla innych. Jeden z lepszych pomysłów na CV
Przecież propozycja jest w dziale "Propozycje oczekujące na realizacje"... https://craftapple.pl/forum/threads/dodanie-pluginu-disguse.11308/ Zamykam.