Jak zapewne - większość z Was to wie.. Mianowicie wyszłam z depresji *fanfary* i kupiłam w końcu tego UB!!! *fanfary* Już więcej nie będę rozrabiała - przysięgam Mam ochotę zmienić serwerowi aktywność graczy, zaprosić ich do wspólnej gry w MC. Dziękuue @GepardsPL , za to, ze dzięki Tobie odkryłam tę promocje. Zrobię ogromny event, na który każdy jest zaproszony Więc tak... Cieszę się, że znowu jestem z wami, trzymajcie się Miłego weekendu.
Za to ja powoli popadam w depresję spowodowaną utratą wiarą w rasę ludzką, patrząc na twoje odejścia i powroty które są tak częste, że idąc do kibla nie mam już pewności, że jak wrócę nie zobaczę nowego pseudo wątku o depresji i odejściu..
Zabawne, iż osoba, która nic o mnie nie wie, nie kojarzę z nicku się wypowiada pod takim tematem. Albo może podasz mi nazwy Twoich multi??
Miło mi poznać ymmm..... jak to mi się przedstawiłaś "Legendę serwera" *fanfary* ? XDD Mam nadzieję że na długo zostaniesz, że żadne raki cię nie dopadną ani deperesje i nie wkurzysz ludzi tak szybko i profesjonalnie jak ja to robię ^^ <3