1.Nick z gry: exploding_tnt111 2.Data otrzymania bana: Przed chwilą. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Propagowanie Nazizmu/Recydywa. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: W skardze złożonej na mnie przez Ashimoso widać pewien ss, na którym ja napisałem słowo "sieg heil" prawda? Otóż ban był nie słuszny. Sieg Heil tłumacząc na Polski oznacza - "Zwycięstwo w Pokoju" , więc nie za bardzo rozumiem, skad ten nazizm. Polecam google trasnslate.
Sieg Heil (pol. Niech żyje zwycięstwo, Sława zwycięstwu) – slogan propagandowy III Rzeszy, skandowany przez tłumy podczas przemówień Adolfa Hitlera do narodu. Był używany też jako pozdrowienie (alternatywnie do Heil Hitler) początkowo przez członków NSDAP, później przez większość obywateli III Rzeszy.
@Julecka24, no prawda ale cóż - czy ja się rozpisywałem na temat co to znaczy? Przyznam - zachowałem się bardzo głupio, rozumiem że to był OGROMNY błąd z mojej strony ale zaręczam - taka akcja była tylko jednorazowa.
Przemyślałem sprawę i zdecydowałem, że dostaniesz ode mnie taryfę ulgową. Ze względu na Twoje wcześniejsze przewinienia zamienię Ci bana na okres 15 dni. Ale pamiętaj to już jest Twoja ostania szansa. Prośba rozpatrzona pozytywnie.