MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Problem dot SkyBlock'a

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika flamerex34, 26 Listopad 2017.

1. flamerex34

flamerex34 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witam, jestem u Was trzeci dzień.. Pierwszy dzień zdawał się idealnym.. ( Podeszły mi te wszystkie zasady ekonomia itp.. mniejsza ).. W drugi dzień chciałem wbić, wchodzę, loguje się, jestem w lobby i klikam, że chcę wejść na serwer SkyBlock.. a tu '' wczytywanie terenu'' trwa to parę sekund ( na oko: 5-10 ) po chwili ''Utracono połączenie '' a pod tym, różne komunikaty, mniędzy innymi '' ... Istniejące połączenie zostało gwałtownie przerwane przez zdalnego hosta '' i możesz (za przeproszeniem) do usranej śmierci wchodzić.. wczoraj cudem po 30 -45min udało mi się RAZ wejść.. a dziś już z rana to samo.. raczej nie powinno to tak być, żeby gracz z godzinę wchodził na serwer... dodam jeszcze tyle, iż czasem gdy jest to ładowanie terenu, na sekundę lub dwie mnie ''przeżuci'' na skyblock i potem też ''połączenie zerwane'' wczoraj specjalnie sprawdzałem co i jak z innymi serwerami czy też nwm.. te całą waszą ''vanilie'' czy jakoś tak..
    Proszę o odpowiedz co może być tego przyczyną
    Pozdrawiam flamerex34

Reklama
  2. Lisiasta (kasianinja)

Lisiasta (kasianinja) Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Lol mi tam wszystko dziala normalnie

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Jak już wielokrotnie powtarzaliśmy to w wielu innych wątkach, które dotyczą dokładnie tego problemu i znajdują się one dosłownie tuż pod tym wątkiem:

"Problem jest znany, ale nie znamy jego przyczyny."
    Rozwiązaniem (chwilowym) jest usunięcie jednego folderu z plików serwera. Możesz też postarać się o lepszy internet (około 20-30Mb/s powinno wystarczyć), by nie musieć liczyć na usunięcie tegoż folderu przez administratora.

4. flamerex34

flamerex34 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Internet mam dobry, teraz zrobiłem szybki ''test prędkości'' 28Mb/s.
    Czyli mam odpuścić ten serwer i innego szukać bo nie pogram normalnie? Ehhhm...

Poleć tę stronę