Witam, jestem u Was trzeci dzień.. Pierwszy dzień zdawał się idealnym.. ( Podeszły mi te wszystkie zasady ekonomia itp.. mniejsza ).. W drugi dzień chciałem wbić, wchodzę, loguje się, jestem w lobby i klikam, że chcę wejść na serwer SkyBlock.. a tu '' wczytywanie terenu'' trwa to parę sekund ( na oko: 5-10 ) po chwili ''Utracono połączenie '' a pod tym, różne komunikaty, mniędzy innymi '' ... Istniejące połączenie zostało gwałtownie przerwane przez zdalnego hosta '' i możesz (za przeproszeniem) do usranej śmierci wchodzić.. wczoraj cudem po 30 -45min udało mi się RAZ wejść.. a dziś już z rana to samo.. raczej nie powinno to tak być, żeby gracz z godzinę wchodził na serwer... dodam jeszcze tyle, iż czasem gdy jest to ładowanie terenu, na sekundę lub dwie mnie ''przeżuci'' na skyblock i potem też ''połączenie zerwane'' wczoraj specjalnie sprawdzałem co i jak z innymi serwerami czy też nwm.. te całą waszą ''vanilie'' czy jakoś tak.. Proszę o odpowiedz co może być tego przyczyną Pozdrawiam flamerex34
Jak już wielokrotnie powtarzaliśmy to w wielu innych wątkach, które dotyczą dokładnie tego problemu i znajdują się one dosłownie tuż pod tym wątkiem: "Problem jest znany, ale nie znamy jego przyczyny." Rozwiązaniem (chwilowym) jest usunięcie jednego folderu z plików serwera. Możesz też postarać się o lepszy internet (około 20-30Mb/s powinno wystarczyć), by nie musieć liczyć na usunięcie tegoż folderu przez administratora.
Internet mam dobry, teraz zrobiłem szybki ''test prędkości'' 28Mb/s. Czyli mam odpuścić ten serwer i innego szukać bo nie pogram normalnie? Ehhhm...