Imię: Igor (tak najczęściej nazywa się mnie w internecie, więc tego będę się trzymać; poza tym jest to ładne) Dokładny nick w grze: _xWommyy Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ostatnio wychodzi około godzinki dziennie, może będzie więcej, może mniej. W Warframe mam już raczej wszystko, czego mogę chcieć, więc raczej odchylenie w tym pierwszym kierunku. Przebywam głównie na opencreative, czasem wchodzę na survival. Data urodzenia: 2 Kwietnia 2003r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gdzieś w 2012 roku, wersja 1.2.3. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 10 lipca 2015 roku, godzina 2:05 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raz wpadło bane za reklamę nieumyślną- efekt próby wskazania osoby do zbanowania. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Chwilowo nie posiadam. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wiem, że to wszystko poza moim zasięgiem, ale dobrze byłoby naprawić działanie mączki kostnej na opencreative i/lub dać vipowi /pweather (tak, nadal tego chcę). Tych słynnych wśród części graczy błędów, lagów etc. nie będę się czepiać, bo ta kwestia osobiście jest mi obojętna. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Jeśli nic się w tej kwestii nie zmieniło, to pomocnik powinien służyć graczom wsparciem intelektualnym w kwestiach serwera, pomagać moderatorom pilnować chatu (w praktyce też samemu to robić), być czymś w rodzaju wzoru postępowania dla innych (czyli godnie reprezentować serwer czy coś takiego), w miarę możliwości egzekwować to, co w regulaminie zostało napisane, łagodzić ewentualne konflikty, w razie czego być do jakiejś szczególnej dyspozycji dla tych, co wyżej rangą stoją. Uprawnienia się zmieniły w kwestii komend, tyle wiem, teraz wyglądają tak, że /kick <nick> [powód] wyrzuca, /tempmute <nick> <czas trwania> [powód] wycisza, a /unmute zdejmuje wyciszenie. Stare komendy były według mnie lepsze. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Powiedzmy sobie szczerze- braki będą zawsze i wszędzie. W różnych sferach, różnego typu, będą. Więc czemu by częścią zapełnienia tych braków nie miałaby być moja osoba? Pomagać lubię, pilnować regulaminów lubię (tak, nawet w Metinie mnie razi to, jak nawet administracja toleruje naruszenia regulaminu; tak, tam jest powtórzenie- ma tam być), obserwować chat lubię, ergo pozycja dla mnie perfekcyjna. Brak możliwości awansu różnicy by mi nie zrobił. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: W umiejętny, wypracowany przez wiele miesięcy sposób "zabiję chat". Jak raz człowiek straci zainteresowanie danym konfliktem, raczej do niego nie wróci. A jeśli wróci, to i na to są sposoby. A tak naprawdę to nie, jednego sposobu na wszystko nigdy się nie znajdzie. Dlatego trzeba być luźnym jak frytka i znajdować sposób na każdego, co robić mam zamiar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Cytując pewnego wielkiego człowieka- "Jak najbardziej, jeszcze jak." Opisz swoją osobę: Dane personalne znane z tekstów wcześniejszych, więc powtarzać ich tu nie będę. Jak większość zwykłych Polaków chodzę do szkoły, jem, piję, konserwuję swoją piramidę Maslowa, raczej nic ciekawego. Nie lubię utożsamiać się z tym, czym w moich przekonaniach jest "szara masa" (polecam sięgnąć do tekstów Spenglera, tam też się to określenie pojawia, dość podobne znaczenie). Wśród tego, co pewnie można by nazwać hobby, znajduje się muzyka typu metal, gry komputerowe typu Warframe i League of Legends i, jak na prawilnego Kapłana Kotleta przystało, spanie. Krążą opinie z jednej strony, że jestem osobą inteligentną, małomówną i ogólnie z ludźmi bebe; z drugiej strony krążą opinie, że jak chcę, to bez problemu na słowa zniszczę kogokolwiek, że ogólnie osobą rozmowną, przyjazną i pomocną jestem. Jestem też memem, ale pewnie nie ma to tutaj znaczenia. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Szczerze? Nie mam zielonego pojęcia. Niemniej jednak coś mnie przy tych klockach trzyma. Bardziej niż sama gra interesuje mnie społeczność, która w grze się zebrała. Określ swoją dyspozycyjność: W okresach późno-jesiennych i zimowych można mnie złapać od godziny 17 do godzin nocnych (nie, nie tylko w dni robocze). W czasie innym od godziny 18. Z reguły bez problemu można się wtedy ze mną kontaktować przez Discord, Steam, tutejsze forum. Nawet gdyby tu podać moje dane z twarzoksiążki, nic by to nie dało, najwyżej 5 minut dziennie tam siedzę. Umotywowanie podania: No ja nie wiem, czy w jakiś sposób jeszcze można tu kogokolwiek zmotywować względem mojej osoby. Żadnych Rewolucji nie mam zamiaru tu urządzać, konkretnie wyzywać raczej też nie, doświadczenie mam, (pewnego rodzaju) cierpliwość mam, chęci mam, czego chcieć więcej? Nawet mogę was zarzucać linkami do dobrej muzyczki (też spoza metalu). W każdym razie polecam się, Magda Gessler. Już mieliście nadzieję że zapomnę, co? Nie ma tak lekko. Proszę o uchylenie podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. regulaminu sieci Craftapple Network dotyczącego powracających byłych członków ekipy i administracji.
Czesc, oszukiwaniem nic nie wskórasz. 1. Znam Cię Igorze,twój stary nick to Y__Y. 2.Hmm dlaczego twoje podanie jest prawie identyczne do Inevera? 3.W tamtej edycji miałeś 9 lat,a w tej masz 13? No srr ale żal.. https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-inevara.11731/ 4.Nigdy nie byles w administracji Craftapple Network,więc czemu to? Na NIE. P.S.Moim zdaniem Igor powinien dostać PERMANENTNIE zabronione pisania podań rekrutacji Craftapple Network. Żegnam. Edit: Kopiowaniem podań nie zachęcasz innych do siebie.
Brawo PyteQ, wszystkie punkty identyczne, takie jak w podaniu Inevara, gratuluję głupoty i życzę powodzenia w ekipie.
Igorku Czemu nie powiesz ze byles zbanowany za Wyzywanie administracji Wielokrotną netykiete I z tego co mowiles za multikonta?;/
Hmmm, ciekawe... Może powiedz jeszcze, że w czasie kiedy wbijałeś na craftapple po raz pierwszy to jadłeś kolację? Niezła historyjka. Co, kiedy? Reklama? :3 No cóż. NEIN, NEGATIVE, NO, NA NIE.
Na nie . Nie będę sie wypowiadać w tym podaniu wszystko już zostało wymienione u góry . Wesołych świąt Worek
Kradzież praw autorskich do czegokolwiek jest przestępstwem. Pragnę zacytować wypowiedź Pani Marty Arłukowicz ,,Według ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 roku za naruszenie praw autorskich i wykorzystanie ich bez zgody autoraprzewiduje się dwa rodzaje odpowiedzialności prawnej. Pierwszą z nich jest odpowiedzialność cywilna. Osoba posiadająca prawa do opublikowanego bez jej zgody utworu w Internecie może domagać się dwukrotności, a w przypadku zawinionego naruszenia trzykrotności wynagrodzenia. Poza tym sąd może nakazać też zapłatę dodatkowej kwoty na Fundusz Promocji Twórczości. Drugą odpowiedzialnością prawną jest odpowiedzialność karna mówiąca o popełnieniu przestępstwa. W przypadku bezprawnego wykorzystywania cudzych materiałów grozi nam grzywna i kara pozbawienie wolności do 2 lat. Jeśli dodatkowo czerpie się zyski z powielanych materiałów i uczyniło się z nich źródło dochodu, grozi nam kara do 5 lat pozbawienia wolności.'' Według mnie najlepszą karą w tym wypadku będzie usunięcie podania i zapewnienie graczowi _xWommyy przez administracje zerowych szans na pomocnika na długi okres. (Najlepiej na zawsze XD). A tak poza tym to ty _xWommyy nie znasz regulaminu serwera co widać w twoich ostatnich skargach + nie jesteś aktywny na forum.
Jak wyżej wymienili te CZŁOWIEKI (pozdro dla kumatych xd) naruszyłeś prawa autorskie użytkownika Inevara. Możesz ponieść konsekwencję za ten czyn. Na forum się wogóle prawie nie udzielasz. W grze cie też cie nie widuję No chłopie.. Ani me ani be ani kukuryku.. Na nie
@Feroxer1; proszę, nie pij tyle więcej. Serio. Kandydatura odrzucona permanentnie za oczywisty plagiat.