Dokładny nick w grze: adamnik Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3-5 godz. w tygodniu a w weekendy do 7 godz. Ile masz lat: Mam 16 lat. Jak długo grasz w minecraft: Około 5 lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: Około 8 miesięcy z małymi przerwami. Kto jest adminem: Adminem jest XInfiniterX. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie ,nie dostałem tutaj bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak,pełniłem role moderatora na innym serwerze. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick <powód> - wyrzuca danego gracza z serwera Dlaczego ty: Lubie pomagac graczą, administracji jak i rozwiązywac i zgłaszać problemy ekipie.Jestem zdeterminowany do pracy po przerwie ze względu na utrate viceadministratora. Opisz siebie w kilku zdaniach: Interesuje się Gastronomią , Informatyką ,matematyką i historią.Lubie grać w piłke ręczną i w koszykówke. Jestem ambitny, pracowity i chętny do pomocy innym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, wylogowywanie sie podczas walki a pomocą spamowania na czacie. Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, nie raz. Gdzie jest regulamin: Na forum serwera w dziale 'Regulaminy'. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa: Na forum serwera w dziale 'Rekrutacja i Ekipa'. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Chatmoderator ma obowiązek ogarniac chat na serwerze,zgłaszać problemy ViceAdministratorowi lub Administratorowi oraz pomagać graczom (odpowiadać na ich pytania) i wypowiadac sie w wątkach na forum. Prosze o pozytywne rozpatrzenie tego podania ze strony Ekipy. Myśle ,ze kazdy zasługuje na 2 szanse.
Na tak. Popieram tym bardziej, że był wobec mnie uszczypliwy. Kto rozumie ten zrozumie. Jednak potrzebna jest w tym przypadku ostrożność ze względu na porywczość. Piszę do zainteresowanego, nie do admina który nie dość że sam podejmuje decyzje to i tak wszystko to przecież wie. Mnie już nie będzie ale masz moje poparcie z jednoczesną przestrogą abyś przyjął nim zrozumiesz i wyjdziesz.