Mikołaj zapuYT dziennie w grze przebywam 4-5 godzin z przerwami najchętniej na craft apple mimo oporu kolegow ale wykluczając ten server to ****.pl 2006 (11 lat) gre rozpoczolem jakos 2013-2015 nie jestem pewien ale startowałem przy wersji 1.9 2016 grudzień ja karany byłem raz ale jak kolega napisał do zielonego (admin) ze jest taki i owaki (czyli brzydkie słowa) jakie obowiązki posiada pomocnik to akurat wiem, pomocnik powinienen grac na wszystkich serwerach pomagać ogarniać adminom chat itp. pomocnikiem chciał bym zostać ponieważ chciał bym pomoc adminom ale bez ej opcji pocnikiem chciał bym żeby brzydkie słowa zostały zlikfidowane na chacie lub jakies głupie zżarty z kobietami najczęściej msg ale poważniejsze bym łagodzil Kickiem lub upomnieniem posiadam umiejetnosc współpracy z ludzmi np w szkole lub na dworze na chacie mysle ze bym sobie poradzil jestem zabawny,madry nie do końca .W przeszłości miałem pare serwerów które nie wypaliły.Posiadam umiejentności word edit, oraz inne pluginy.Czesto siedze przed komputerem. minecraft jest po prostu prosty to ceni go nie zwykłym co do tego to nie do końca ale jestem dość często na komputerze znam pluginy znam się na serwerach umiem się rozgarnąć w HTML [nie programowanie]
Zareklamowaleś serwer, co jest niedopuszczalne. Podanie było pisane na kolanie, w dodatku bez wzoru. Na NIE.