imię: Dawid 1.Dokładny nick w grze: dawidL92 2.Data urodzenia: 26 stycznia 2006 3.zaczołem grać w minecraft w 25 października 2012 to była wersja 1.4.2 4.zaczołem grac na serverze Craftapple.pl bardzo późno bo w 1017-12-11 5.nie byłem ani razu karany na trybach servera Craftapple.pl 6.nie posiadam żadnej rangi 7.na tym serverze nic bym nie zmieniał ponieważ jest fajny i uważam że nic nie trzeba zmieniać 8.pomocnika obowiązuje znanie podstawowych komend typu kick(nick) ban(nick) /tempmute (nick) (czas mute np.3d, itp. ). /unmute (nick) - usuwa /tempmute'a z gracza. 9.obowiązki:☛Pomaganie moderatorom albo członkom adm. z większą rangą w pilnowaniu porządku na chat'cie. Zgłaszanie wszelkich bugów itp. administracji. Pomaganie graczom w sporach,używaniu komend itd. Uczestniczenie w życiu serwera i forum. Zbierać dowody podczas karania gracza/y. Być dyspozycyjnym czyli na 1. miejscu zawsze ma być prośba/czynność wskazana przez Vice/Administratora , Moderatora. 10.chce być pomocnikiem bo lubię pomagać graczom i adminom
Witaj - 1. Do serwera i na forum dołączyłeś dzisiaj. 2. To co najważniejsze, czyli BRAK WZORU 3. Kilka rzeczy SKOPIOWAŁEŚ z podania ItzAvis + Aktualnie brak plusów