[align=center]Dokładny nick w grze: Fornesslo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić około 3-4 godziny dziennie. Ile masz lat: 15 Jak długo grasz w minecraft: Gram w minecrafta około 3 lata. Jak długo grasz na serwerze craftapple: Na serwerze gram około 4 miesiące. Kto jest adminem: Adminem jest XinfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie , nigdy nie miałem bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pełniłem funkcję moderatora już na dwóch serwerach. Czy znasz komendy Czat Moderatora (wymień je):/kick nick (powód) wyrzuca danego gracza z serwera. Dlaczego ty:Lubię pomagać różnym graczom i administracji. Dużo gram na tym serwerze i bardzo mi się spodobał dlatego Jestem bardzo zdeterminowany żeby mu pomóc. Opisz siebie w kilku zdaniach:Interesuję się Informatyką i Matematyką. W wolnym czasie lubię grać w siatkówkę. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak, uciekanie z walki za pomocą kicku przez spam Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, czytałem. Gdzie jest regulamin: Na forum w dziale 'regulamin'. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak. Gdzie jest podstrona ekipa: Na forum serwera w dziale ‘rekrutacja i ekipa’. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Chat Moderator musi ogarnąć chat . Pomagać różnym graczom oraz zgłaszać problemy adminom .[/align]
Podanie dobre, aczkolwiek nie sądzę, aby wyrzucenie gracza z serwer podczas walki było bugiem. Niemniej jednak pozytywnie widzę cię na tym stanowisku. Jestem na Tak.