1. Nick w grze: Creative322 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: RoyalSteve 3. Serwer: (np. survival/creative): OpenCreative 4. Przybliżona data: 12.12.2017 5. Opis wykroczenia: Faworyzacja swoich kolegów, brak reakcji na łamanie netykiety (Omijanie Caps locka) 6. Dowody: https://imgur.com/a/x6jpR
Okej... Chyba nie wiesz że można 3 znaki z wielkiej litery... EDIT: A w ogóle co przeszkadza Ci to, że napisałem 3 znaki z dużej litery?
Pat277 mnie nie boli, że dostał rangę, bo dla mnie posiadanie pomocnika jest bez sensu, więc jakimś stereotypowym myśleniem mnie nie atakuj ok?
Jeżeli mam prawo to chcę się wytłumaczyć, o ile ktoś mi uwierzy. Uważam, że nie jest to przesada pisać trzy wielkie litery i wsadzić pomiędzy nimi kropki. A faforyzowania tutaj nie widać na tym dowodzie. otwartym* Mogłem tego nie zauważyć, ponieważ czat trochę szybko biegł, mam problemy ze wzrokiem (ale to kłamstwo i mam to gdzieś, by ktoś powiedział) .
Skarga bezpodstawna. Uprzejmie proszę o porzucenie prób rozpętania gównoburzy w około nowo przyjętego członka Ekipy. Z góry informuję, iż Wasze próby spełzną na niczym.