MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie [Doknesiaqq]

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika madzionka_, 14 Grudzień 2017.

?

czy chcecia żebym był pomocnikiem ?

Poll closed 18 Grudzień 2017.
  1. TAK

33,3%
  2. NIE

66,7%
  3. Raczej tak

0 głos(ów)
    0,0%
  4. Raczej nie

0 głos(ów)
    0,0%
  5. Jasne ŻE tak

0 głos(ów)
    0,0%
  6. Jasne ŻE nie

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzionka_

madzionka_ Gość

Imię: Jakub

Dokładny nick w grze : Doknesiaqq

Data Urodzenia: 19.9.2005

Ile czasu dziennie przebywasz przebywasz w grze,oraz na których najczęściej: jeśli jestem wolny to przebywam gdzieś 3 4 Godziny,a najchętniej na Creativie

Przybliżona Data Rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:data 20.6.2012 wersja 1.8.8 albo mniejsza

Przybliżona Data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2013.7.2013

Czy kiedykolwiek Byłeś/aś Karany na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem Karany na Forum i serwerze

Czy posiadasz Rangę PREMIUM na Craftapple: Nie posiadam Rangi Premium na Craftapple

Co chciałbyś/Chciałabyś zmienić na Craftapple: wprowadzić nowe komendy np neutralny ban lub ban za cheaty i inne takie

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

Uprawnienia

/kick (nick) wyrzuca gracza z serwera za spam lub inne
    /tempmute (nick) wycisza gracza na dany czas 7 dni 24 godziny lub 60 sekund
    /unmute (nick) odblokowuje gracza który został wyciszony

obowiązki

utrzymywanie ładu na chacie i kickowanie graczy którzy przeszkadzają innym
    zgłaszanie wszelkich bugów/problemów/usterek do Vice administratora lub Administratora
    Być dyspozycyjny na pierwszym miejscu i pomagać ekipie Craftapple w czynnościach które powinniśmy wykonywać

Dlaczego Chciałbyś/Chciałabyś zostać pomocnikiem: chciałbym zostać pomocnikiem żeby pomagać serwerowi zapobiec floodom i spamie graczy którzy wyzywają pomocników i innych graczy

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Uspokojenie obu stron a następnie wysłuchanie i wysunięcie wniosków w ostateczności użycie komend /kick lub /mute

Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Tak posiadam np w budowaniu pomaganiu uspokajaniu i innymi rzeczami

Opisz swoją osobowość min 5 zdań : Witam nazywam się Jakub pochodzę z Bielska Białej wiodę spokojne
    życie w którym nie dzieją się rzeczy nie normalne np dziwni koledzy czy inni.
    lubię grać w piłkę ręczną i w Siatkówkę a moje hobby to informatyka malowanie obrazów i składanie budowli z Lego lubię też zbierać i trochę czytać książki np Milton żyje od Michała Poznańskiego dziennik cwaniaczka
    a najlepsza według mnie to Droga przez Mękę stara Bieda lub ubaw po pachy no i tyle co d siebie dodałem

Co najbardziej podoba ci się w grze Minecraft: najbardziej podoba mi się kreatywność w tej grze można podróżować po całym świecie robić budowle które są bardzo fajnie np hotel na mojej działce /p h Doknesiaqq

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem wszędzie na pierwszym miejscu codziennie jestem na serwerze
    Creative i zawsze patrze na chat i nic mi nie umknie

Umotywowanie podania: byłbym bardzo dobrym pomocnikiem reagował bym na wszystkie spamy obrazę
    i inne wyzywania obrażanie pomocnika i adminów

Reklama
  2. madzionka_

madzionka_ Gość

mam nadzieje że odpowiednio napisałem podanie

3. PyteQ

PyteQ Ja.

Docenione treści:
    5
    Czesc.
    Po pierwsze podanie razi w oczy (trudno mi się to czyta)
    Po drugie,1 podanie na miesiąc rozumiesz?

Na NIE.

4. madzionka_

madzionka_ Gość

okej postaram zmienić to

5. PyteQ

PyteQ Ja.

Docenione treści:
    5
    Nie zmienisz się w 1 miesiąc.
    Urodziłeś się w tym samym roku co ja,nawet jesteś starszy a nie rozumiesz słów
    1 podanie na MIESIĄC?

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    @madzionka_, została Ci już kilkukrotnie zwrócona uwaga, że spamujesz Podaniami.
    Każde kolejne Twoje podanie będzie lądowało w Koszu.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę