Dokładny nick w grze: sylwek1 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3-4 Ile masz lat: 15 Jak długo grasz w minecraft: 2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: 8 miesiency Kto jest adminem: xinfiniterx Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick powód Dlaczego ty: jestem ogarninty i chcem pomagac raczom tego servera Opisz siebie w kilku zdaniach: mam na imie sylwek i lubie grac w pilke nożną Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: tak przejerzdanie koniem przez drzwi Czy czytałeś/aś regulamin: tak czytałem regulamin Gdzie jest regulamin: tak czytałem regulamin Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak czytalem Gdzie jest podstrona ekipa: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModerator: - Ogarniać czat na serwerze. - Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdmnia lub Administratora. - Pomagać graczom (Odpowiadać na ich pytania) - Wypowiadać się na forum. [hr] prosze o accept [hr] prosze o acccept [hr] prosze o acccept
Powiem jedno, żenada. Popełniasz dużo błędów "ogarninty i chcem pomagac raczom, Gdzie jest regulamin: tak czytałem regulamin". Widać, że podanie napisanie na szybko. Nigdy Cię nie widziałam. Jestem na nie.
Podanie powinno być ładne, logiczne, czyste od błędów. Twoje takie nie jest, poza tym jesteś nieogarnięty. Wiesz, że od ostatniego podania, które składałeś powinno się odczekać przynajmniej miesiąc. Jestem na Nie.