Wraz z dniem 16 Grudnia roku 2017 odchodzę z sieci Craft Apple na zawsze, czego powodem jest zbanowanie mnie permamentnie za rzekome "szerzenie nienawiści". Nie mam zamiaru dłużej walczyć o już chyba... 4, czy 5 UB. Po prostu uznałem, że to już nie ma sensu, skoro ludzie mnie tu nie chcą. Innym powodem jest to - że jako się przeprowadziłem do Belgii potrzebuje większej ilości czasu na na naukę nowego języka, więc to też odegrało jakąś "rolę" w podjętej przeze mnie decyzji o odejściu. 6 miesięcy temu narobiłem rzeczy niewyobrażalnych, szerzyłem nienawiść do członków ekipy oraz administracji, więc jedyne o co mogę prosić to o przebaczenie. Zrozumiem, jeżeli to trochę potrwa, ale czasu na to jest dużo. Dużo więcej, niż możecie sobie wyobrazić. Chociaż proszenie o coś z mojej strony jest, że tak to powiem: "żałosne"? "aroganckie?" Nad doborem słów szczerze mówiąc też powinienem się zastanowić, bo składnia której używam nie jest ani logiczna, ani nie zawiera jakiegoś ważnego przekazu, więc od tego momentu postaram się przybliżyć wam wizerunek całej sprawy: Zaczęło się od prostej kłótni, pomiędzy mną a pewnym graczem, a skończyło się na paru banach permamentnych. Chciałbym jakoś naprawić ten błąd, bądź błędy które popełniłem, problem w tym że tylko nie wiem jak. Najlepszym wyborem będzie moje odejście, gdyż ludzie tu mnie nie chcą. No po prostu. Niestety, teraz przyszła ta najsmutniejsza chwila - Pożegnania. Ale zanim do nich przejdziemy, chciałbym podziękować pewnej osobie, która mnie wyrwała z tego całego amoku rok temu, za co jej bardzo dziękuje. Byłem wtedy w stanie fatalnym, nie dość że byłem uzależniony, to do tego odizolowałem się od ludzi, przyjaciół i znajomych tylko dla gry... Pobyt w szpitalu, z powodu anoreksji i na oddziale uzależnionych coś mi pokazał - jak łatwo się uzależnić od komputera. Tam poznałem znajomego, dzisiaj najlepszego przyjaciela, Łukasza, który też był uzależniony ale pokazał mi, że mam o co walczyć, za co mu bardzo dziękuje. Mam u niego dług, którego najpewniej nigdy nie spłacę. Miesiąc później wyjechałem z nim na obóz Aikido, na którym zacząłem zadawać sobie pytania: "co gdybym nie poznał Łukasza?..." "gdzie kończy się normalna rozgrywka , a uzależnienie???" , ale długo nad tym nie rozmyślałem, bo po prostu nie było kiedy. Przejdźmy zatem do - Pożegnań :C Za miło spędzone chwilę w grze dziękuje - lucklucky10 - Najlepszy pomocnik jakiego znałem, Dzisiaj VA, pomagał nie tylko w budowie, ale również pożyczał AC. Wielkie dzięki :> Vid - Szalony człek, niegdyś sojusznik na poprzedniej edycji Survivalu. Pozytywna osoba. Swiezacek [OldNightmare] - Niegdyś mod, również sojusznik. Dobry doradca biznesowy, mistrz PvP :] Powodzenia jako nowy pomocnik! lukiasfalt - Cóż Rzec? To on mi dał jedną z wielu szans, które oczywiście zmarnowałem. [Typowe dla mnie] Jednak, dzięki że wierzyłeś we mnie, że potrafię się zmienić. Inevara - Bardzo mądra osoba, gracz Warframe. Miło się z nim gawędzi, polecam allegrowicza. o/ Dominixator - Salut! Niezmazywalny - Dobry kolega, czasem wkurzający, ale można z nim pograć. Kiedyś pewnie dadzą ci te UB, może nawet w najbliższej przyszłości? Hehe Julecka24 - NIE DOTYKAĆ MOJEJ ŻONY! Infernoing - Super budowniczy, z poczuciem humoru. Można się z kolegą dogadać. Emster - To samo co powyżej, tylko że trochę gorzej z poczuciem humoru ;/ RoyalSteve - Nowy pomocnik, ważne że nie ma chęci przewrócenia serwera do góry nogami :E Kruku - *dźwięk gołębia* Ladavi - Największy wróg Swiezacka na arenie, mistrz komend. Poczucie humoru lvl supreme ( ͡° ᗜ ͡° ) CreepuGaming - Sprzedawca Greckich Jachtów. Polecam. Rapstak - Nauczyciel. Sprzątaczka pokoju :> Tych których nie wymieniłem - przepraszam ;_; Mniej więcej ci, którzy się znajdują na tej liście, to z tymi utrzymywałem w miarę dobre relację. Btw, reszcie życzę dobrej zony, i tak dalej, blah blah blah, szczerze dziękuję za spędzone, godziny, dni, a może nawet lata spędzone w grze. Ale może to nie koniec? Może duch powróci? Tego nie wiem. Nie można być tego pewnym. Teraz można jedynie myśleć - co będzie dalej? Czy ktoś mnie sprowadzi z powrotem na serwer? CZY KTOŚ ZJE MOJE MASŁO?! Z tymi oto pytaniami was pozostawiam. Ci, którzy mnie nienawidzą, nie cierpią bądź pragną mojej zagłady mogą teraz spokojnie odpocząć, bo otóż tutaj moja podróż się kończy. Moje ostatnie życzenie brzmi - nie popełniajcie mojego błędu. Nie zapominajcie o tym co jest w życiu najważniejsze czyli o - poszukiwaniu jego sensu, co sens samo jemu nadaje, rodzinie, znajomym, nauce i oczywiście o tym, że w biedzie znajdziecie przyjaciół, prawdopodobnie na resztę życia. W życiu nie liczy się tzw. "fejm" "pieniądze", czy też prestiż. W życiu liczy się dobra zabawa, spełnienie i poczucie, że się przyczyniliście się do ulepszenia tego świata chociaż w jakimś stopniu. Nie zapominajcie o tym! Przestrzegam tych, którzy myślą że to ich nie dotyczy, ale otóż dotyczy to wszystkich. Na wielu przykładach, w tym moim się to sprawdziło z dramatycznymi skutkami. Później, możliwe że będzie za późno na działanie. Żegnajcie przyjaciele, możliwe że spotkamy się w najbliższej przyszłości. #100%Legit #WierzcieWNutelle #PamiętajcieOTymCoSieLiczyWZyciu Zapomniałbym! Jeżeli ktoś się chce ze mną skontaktować, może do tego uzyć: Facebooka, Messengera, TS3, Skype, Discorda, bądź Gadu-Gadu. 22:40, dobrej nocki :3 Ci co się domagają reklamacji produktu: CreeperPL - Fajny kolega, jednak nasze relacje ze sobą się ostatnio pogorszyły. no szkoda. Ale tak swoją drogą - powodzenia i życzę abyś dostał swoją upragnioną rangę pomocnik :] SnowSGirlFun - Dobry pomocnik, niewiele brakuje jej do rangi moderator. Nioch. @UP: W związku z nowymi zaistniałymi okolicznościami, na grę mogę poświęcić trochę czasu, co za tym idzie odwołuje się od wszystkiego co napisałem powyżej. Dobrej reszty Niedzieli, #Mobile #RoyalSteveMialRacje
Hmm, mój zwykły tekst został już ukradziony. Będzie więc tak: Coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia kurka (wodna) świnia. Żegnaj, nie umrzyj gdzieś tam, bo świat duży i zUy. W zasadzie ludzie też, ale mowa jest o świecie.
Żegnaj, chociaż się nie lubiliśmy się to GNIJ W PIEKLE RAKU.. znaczy eee życzę ci powodzenia w życiu. UMRZYJ W AGONII FOKO.. miałem na myśli żebyś dużo żył itd. A teraz na serio TO GIŃ W CZELUŚCIACH PIEKIEŁ.... teraz naprawdę naprawdę na serio to tak jak napisał lucklucky Do zobaczenia na tamtym świecie. [najlepsze jest to że nie wiem jak wyglądasz i vice versa xD]
Eee tam, marudzisz, jaki wkurzający co gdzie jak, to tylko dla zabawy... (づ◔ ͜ʖ◔)づ ub'a pewnie nie dostane ale zobaczymy, może mi pomożesz (づ◔ ͜ʖ◔)づ Powodzonka na nowej drodze życia, może kiedyś wrócisz. (づ◔ ͜ʖ◔)づ