Dokładny nick w grze: hasko Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Dziennie na serwerze mogę spędzić 3 godziny w tygodniu, a w weekend około 7 godzin. Ile masz lat: Mam 15 lat. Jak długo grasz w minecraft: W minecrafta gram około 6 lat. Jak długo grasz na serwerze craftapple: Na serwerze gram 7 miesięcy. Kto jest adminem: Adminem jest XInfiniterX. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Dostałem w tym tygodniu bana ale przez pomyłkę. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak , jestem ViceAdminem na jednym serwie znajomego. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick <powód> - wyrzuca danego gracza z serwera Dlaczego ty: Lubie udzielać pomocy innym graczom. Informuje administracje o łamaniu zasad. Chce udzielić się w rozbudowie serwera i jestem gotowy do pracy. Opisz siebie w kilku zdaniach: Interesuje się matematyką, informatyką. Lubie grać w piłkę ręczną. Jestem gotowy do pracy i pomocy innym graczom. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak: wylogowanie się w trakcie walki za pomocą spamu , przenikanie przez ściany koniem . Czy czytałeś/aś regulamin: Tak czytałem regulamin. Gdzie jest regulamin: Na forum serwera w dziale Regulaminy. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa: Na forum serwera w dziale Rekrutacja i Ekipa. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Obowiązkiem CzatModeratora jest upominanie graczy za np: przekleństwa , spamy , floging . Pomaganie graczom i zgłaszanie problemów Administratorom lub ViceAdministratorom .
Popek, N9q także uczestniczy w walkach, a jest CM dalej nie będę komentowała. Podanie nie jest jakoś specjalnie zaskakujące, drobne błędy. Hasko, wiem że twoim żywiołem są walki, więc nie nadasz się na CM. Jestem na Nie.
Dajcie człowiekowi chociaż jedną szansę. To że dawniej lubiłem się bić, to nie znaczy że cały czas muszę to robić.