1.Nick z gry: _Jihad 2.Data otrzymania bana: 2017-12-18 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Netykieta/Recydwa 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ bardzo jestem związany z craft apple i bardzo lubię na tym serwerze grać. Już się to nie powtórzy, zmienię się przysięgam.
Twoje zachowanie na serwerze nie jest ani dobre, ani dopuszczające. Moim zdaniem nie zasługujesz w tym czasie na UB i powinieneś spróbować w następnej Edycji. PRZECIW UB.
Kolego, na bana permanentnego zasłużyłeś sobie już dawno i tylko łut szczęścia sprawił, że go nie otrzymałeś, czego nowez mi świadkiem. Twoje zachowanie nie daje absolutnie żadnej nadziei na poprawę.
Miło słyszeć, że Ci się podoba CraftApple. Ciężko pracujemy(sic!), aby był on ciekawym serwerem, na którym Gracze mogą w przyjaznej atmosferze miło spędzać czas. Właśnie ta atmosfera jest niezwykle ważna, dlatego osoby cechujące się tak toksycznym nastawieniem do innych nie powinny przebywać na CraftApple. Stąd właśnie BAN dla Ciebie. Na Twoje szczęście jest on Banem tymczasowym, sam zniknie w ciągu kilkudziesięciu godzin. Poświęć ten czas na przemyślenie swojego zachowania. I pamiętaj, kolejny będzie Banem Permanentnym, którego usunąć będziesz mógł jedynie poprzez zakup UB w Sklepie CA. Dlatego też mam nadzieję, że Twoja obietnica poprawy jest szczera. Prośba odrzucona.