Dzień dobry! Mam pewną propozycje! Jak pewno wiecie /warp arena w tej edycji to pustynia ;0 Można tam spać,leżeć aż staniemy się głodni i umrzemy z głodu . Większość osób (wszyscy co lubią pvp) woli /warp wyjście. Moją propozycją jest to by uniemożliwić pvp na /warp wyjście. Co by to dało? Myślę że wtedy więcej osób by chodziło na tą naszą sahare i jak to było w tamtej edycji o godzinie 20 w sobotę trudno by było bez umiejętności wytrzymać na niej 1 min . Proszę to rozważyć kiedyś pvp tętniło życiem ,a tera /warp wyjście tętni uciekającymi graczami. Pozdrawiam cieplutko ! Wesołych świąt Worek,WORMISTRZ,Ziemiak ;b
Usuwając PvP na /warp wyjście nie jest najlepszym rozwiązaniem, bo ludzie i tak się będą bali wyjść na Arene, a jak nie będzie PvP na /warp wyjście to chyba już nie będzie PvP w ogóle Proponuję takie coś klik (nie chce mi się szukać na 1.12 ale jak Administrator poszuka to znajdzie)
1. Mówi się piąte koło wozu, ale i tak podziękuje później wiesz za co 2. Co do propozycji - popieram CarLaga. Ludzie na arenie zazwyczaj nie walczą i walczyć nie będą, bo w tej edycji przywykli do /warp wyjscie
Jak widzimy po usunięciu /warp wyjście i ,,zamurowaniu" części działek /warp arena jest bardziej zaludniona :b. Nawet przez diaxowych
A mi się wydawało, że arena jest tak mało uczęszczana bo jest po prostu zwyczajnie nudna. Krew mnie zalewa, gdy dajesz do pełnej dyspozycji administracji autorską, mocno urozmaiconą i dużą arenę zdolną pomieścić regularną bitwę, a i tak dostajemy jako gracze do dyspozycji taki chłam. To tak gwoli przypomnienia, że ktoś się rzeczywiście dla was wysilił.