MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja na Moderatora :D

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika marcin_wwdrr, 17 Sierpień 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marcin_wwdrr

marcin_wwdrr Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Dokładny nick w grze ----> marcin_wdr.
    2.Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ----> Od 5 do 8 godz w tygodnio i w weekend.
    3.Jak długo grasz w minecraft ----> Okolo 7 lat.
    4.Kto jest adminem ----> Adminem jest XInfiniterX.
    5.Czy miałeś/aś kiedyś tu bana ----> Niestety tak.
    6.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze ----> Tak, pelnilem role Administratora na innym serwerze.
    7.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze ----> Znam komendy CM np. /kick [nick] [powod] wyrzucenie gracza z serwera.
    8.Dlaczego ty ----> Poniewaz lubie pomagac i rozwijac serwer w jakis sposub.
    9.Opisz siebie w kilku zdaniach ----> Bardzo lubie W-F i informatyke, mniej matematyke i J.Polski.
    10.Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? ----> Tak, wylogowywanie sie podczas walki za pomaca spamowania na czacie.
    11.Czy czytałeś/aś regulamin? ----> Tak, 3 razy.
    12.Gdzie jest regulamin ----> Na forum serwera w dziale 'Regulaminy'.
    13.Czy czytałeś/aś podstronę ekipa ----> Tak, czytalem nie raz.
    14.Gdzie jest podstrona ekipa ----> Na forum serwera w dziale 'Rekrutacja i Ekipa'.
    15.Jakie obowiązki ma CzatModerator ----> CzatModerator ma obowiazek sluchania ekipy, pomagania gracza w ich problemach i przede wszystkim pilnowania czatu przed spanowaniem.

Ps. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prozby o CzatModeratora shy

Reklama
  2. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    7 lat serio ? 2 za bardzo lubisz walkce
    po 3 nie podales swojego wieku

3. marcin_wwdrr

marcin_wwdrr Użytkownik

Docenione treści:
    0
    sorka :/ moj blad, 16 lat

4. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    minecraft nie ma chyba 7 lat

5. Pearl

Pearl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie jest co najmniej kiepskie. Drobne błędy. Nie podałeś wieku, wiek w komentarzach się nie liczy ze względu na fakt, iż Administrator ich nie czyta. Nie sądzę, aby Minecraft miał 7 lat, max to 5,5 lat. W grze jesteś arogancki, egoistyczny a to nie są preferowane cech ChatModeratora. Biorąc pod uwagę twój sposób bycia na serwerze czyli walki itp. Zapewne będziesz zaniedbywał czat i graczy. Z tego co czytałam było nie jedno zgłoszenie o posiadaniu killaury z twojej strony. Poza tym miałeś bana. Moja opinia jest następująca: jestem na Nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę