1.Dokładny nick w grze ----> marcin_wdr. 2.Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ----> Od 5 do 8 godz w tygodnio i w weekend. 3.Jak długo grasz w minecraft ----> Okolo 7 lat. 4.Kto jest adminem ----> Adminem jest XInfiniterX. 5.Czy miałeś/aś kiedyś tu bana ----> Niestety tak. 6.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze ----> Tak, pelnilem role Administratora na innym serwerze. 7.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze ----> Znam komendy CM np. /kick [nick] [powod] wyrzucenie gracza z serwera. 8.Dlaczego ty ----> Poniewaz lubie pomagac i rozwijac serwer w jakis sposub. 9.Opisz siebie w kilku zdaniach ----> Bardzo lubie W-F i informatyke, mniej matematyke i J.Polski. 10.Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? ----> Tak, wylogowywanie sie podczas walki za pomaca spamowania na czacie. 11.Czy czytałeś/aś regulamin? ----> Tak, 3 razy. 12.Gdzie jest regulamin ----> Na forum serwera w dziale 'Regulaminy'. 13.Czy czytałeś/aś podstronę ekipa ----> Tak, czytalem nie raz. 14.Gdzie jest podstrona ekipa ----> Na forum serwera w dziale 'Rekrutacja i Ekipa'. 15.Jakie obowiązki ma CzatModerator ----> CzatModerator ma obowiazek sluchania ekipy, pomagania gracza w ich problemach i przede wszystkim pilnowania czatu przed spanowaniem. Ps. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prozby o CzatModeratora shy
Podanie jest co najmniej kiepskie. Drobne błędy. Nie podałeś wieku, wiek w komentarzach się nie liczy ze względu na fakt, iż Administrator ich nie czyta. Nie sądzę, aby Minecraft miał 7 lat, max to 5,5 lat. W grze jesteś arogancki, egoistyczny a to nie są preferowane cech ChatModeratora. Biorąc pod uwagę twój sposób bycia na serwerze czyli walki itp. Zapewne będziesz zaniedbywał czat i graczy. Z tego co czytałam było nie jedno zgłoszenie o posiadaniu killaury z twojej strony. Poza tym miałeś bana. Moja opinia jest następująca: jestem na Nie.