1.Dokładny nick w grze ----> marcin_wdr. 2.Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ----> Od 5 do 8 godz w tygodnio i w weekend. 3.Ile masz lat ----> mam 16 lat. 4.Jak długo grasz w minecraft ----> Okolo 7 lat. 5.Kto jest adminem ----> Adminem jest XInfiniterX. 6.Czy miałeś/aś kiedyś tu bana ----> Niestety tak. 7.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze ----> Tak, pelnilem role Administratora na innym serwerze. 8.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze ----> Znam komendy CM np. /kick [nick] [powod] wyrzucenie gracza z serwera. 9.Dlaczego ty ----> Poniewaz lubie pomagac i rozwijac serwer w jakis sposub. 10.Opisz siebie w kilku zdaniach ----> Bardzo lubie W-F i informatyke, mniej matematyke i J.Polski. 11.Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze? ----> Tak, wylogowywanie sie podczas walki za pomaca spamowania na czacie. 12.Czy czytałeś/aś regulamin? ----> Tak, 3 razy. 13.Gdzie jest regulamin ----> Na forum serwera w dziale 'Regulaminy'. 14.Czy czytałeś/aś podstronę ekipa ----> Tak, czytalem nie raz. 15.Gdzie jest podstrona ekipa ----> Na forum serwera w dziale 'Rekrutacja i Ekipa'. 16.Jakie obowiązki ma CzatModerator ----> CzatModerator ma obowiazek sluchania ekipy, pomagania gracza w ich problemach i przede wszystkim pilnowania czatu przed spanowaniem. Ps. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prozby o CzatModeratora shy.
Od ostatniego podania powinno się poczekać przynajmniej z miesiąc. Jestem na Nie. Uzasadnienie mojej opinii jest w twoim poprzednim podaniu.