Witam Administratorów CraftApple nie dawno dodałem do działki gracza Ruben3000 po pewnym czasie zaczął mnie denerwować i się powyzywaliśmy powiedział że mi rozwali działkę więc go usunąłem z działki nie było szans ze go nie usunąłem bo pisałem kilkukrotnie /ps remove Ruben3000 dzisiaj wchodzę na działkę i widzę że jest rozwalona i na tabliczce pisało (mowilem ze ci zniszcze) nawet na działce obok gdzie go nie dodawałem była zniszczona.
To ty ponosisz odpowiedzialność za osobę którą dodajesz do działki. W regulaminie jest że gracz sam odpowiada za to kogo dodaje a nie administracja
Problem nie jest w tym ze go dodałem tylko w tym ze go usunąłem a on nadal mógł niszczyć zniszczył mi nawet działkę gdzie nie był dodany XxkasianinjaxX czytaj dokładnie
Nic nie jest niemożliwe może po prostu źle nick wpisałeś albo był dodany na swoim innym koncie bo nic nie dzieje się bez przyczyny
Nie był dodany bo byłem tylko ja i on a go wywaliłem i jego nick to Ruben3000 i sprawdzałem dokładnie bo debilem nie jestem
Dublee ale wiesz ze jeśli gracz znajduje się na działce to właściciel tej działki go nie może wywalić. Taki osobnik musi wyjść poza teren działki, a następnie właściciel może go wyrzucić. Mam pytanie ty użyłeś komendy: /ps removeall wyrzuca gracza ze wszystkich działek czy /ps remove wyrzuca gracza tylko z jednej działki Ps. W regulaminie CA jest jasno napisane że Administracja nie ponosi odpowiedzialności za stracone itemy i zniszczenie z robione przez dodanych gracz. Three thx za poprawkę.
@Dublee tak jak piszą Ci Koledzy i Koleżanki, nie ma szans by złamał zabezpieczenia działek. Jeśli naprawdę nigdy nie dodawałeś go do tej "drugiej działki" to zastanów się kogo masz/miałeś tam jeszcze dodanego kto mógł dać się przekonać by poniszczyć działkę w jego imieniu. Nie byłaby to pierwsza tego typu "draka" na trybie Creative. @Krzysio 2.0 - coś Ci się komendy źle skopiowały. Ale tok myślenia słuszny.