Dokładny nick w grze: Danonek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-6godzin dziennie Ile masz lat:19 Jak długo grasz w minecraft: Od wersji 1.4.7 Jak długo grasz na serwerze craftapple: Ponad 10 miesiecy ^^ Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, za obrazenie jakiego gracza, nie pamietam na 7 dni Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Do tej pory nie. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Tak, /kick nick powód Dlaczego ty: Chcę pomóc w utrzymaniu porządku, uważam że przyda się jeszcze jakaś osoba siedząca w godzinach największego tłumu (południe/popołudnie) Opisz siebie w kilku zdaniach: Leser, jednak jeśli trzeba coś robić to to zrobię, świetnie
Podanie, co tu dużo mówić - beznadziejne. Pominąłeś wiele kluczowych pytań. Odnoszę wrażenie, iż dwie ostatnie wypowiedzi ściągnąłeś z podania Fri. Miałeś bana, to już przyciąga do większego zastanowienia się, a za obrażanie innego gracza na czacie?! Moim zdaniem to już powinno ciebie zdyskwalifikować. Rzadko ciebie widuję na serwerze. Ku mojemu zaskoczeniu to praktycznie nie popełniłeś żadnych powarzniejszych błędów. Moja odpowiedź jest następująca. Jestem na Nie.