Dokładny nick w grze: sylwek1355. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4-5 h. Ile masz lat : 15 Jak długo grasz w minecraft:2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: 3 miesionce. Kto jest adminem: xInFiniterx. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie ni miałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak na 3. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick [nick] [powód] - Wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego ty: jestem ogarninty i chcem pomagac graczom servera. Opisz siebie w kilku zdaniach: zabawny , sympatyczny. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: tak przejezdzam koniem przez dzwi. Czy czytałeś/aś regulamin: tak czytalem. Gdzie jest regulamin: Na forum serwera w dziale 'Regulaminy'. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa: Na forum serwera w dziale 'Rekrutacja i Ekipa'. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Chatmoderator ma obowiązek ogarniac chat na serwerze,zgłaszać problemy ViceAdministratorowi lub Administratorowi oraz pomagać graczom (odpowiadać na ich pytania) i wypowiadac sie w wątkach na forum.
Widziałam kiedyś takie podanie. Jak Cm może popełniać błędy? "miesionce, powud". Źle napisałeś komendę, bo /kick (powud) (nick) a powinno być /kick [nick] [powód] - Wyrzuca gracza z serwera. Ja jestem na nie.
Jestem na nie. Za dużo błędów, podanie nie jest przejrzyste i tak jak Martyna 228 już kiedyś widziałam takie podanie
Za duzo błędów ortograficznych , błędów ogólnych np. /kick powod nick , xInFiniter itd. Jestem na NIE
Podanie okropne. Błędy na błędach. Ostatnia wypowiedź została skopiowana z podania ChatModeratora Adamnik. Sceptycznie podchodzę do stwierdzenia rzeczywistości twojego wieku. Byłeś ViceAdministratorem na innym serwerze? Zapewne był bliski upadku. Posiadasz cechy dość nieadekwatne do uzyskania tej rangi, a moja odpowiedź jest następująca. Jestem na Nie.