1.Nick z gry:namana 2.Data otrzymania bana:27-28.01.2018 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Grałem na serwerze sobie z bratem który nie ogarnia zbytnio więc co chwile przychodziłem do niego i stałem wtedy na spawn. Dostałem bana za: Mikstury/Multi/Recydywa. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Gdyż craftapple był moim pierwszym serwerem oraz najlepszym. Nie wiem o co chodzi z banem za mikstury lecz jeśli chodzi o multi to czasami brat grał na moim komputerze a o co chodzi z recydywą to kompletnie nie wiem. Podsumowując nie wiem za co dostałem bana lecz jakbym wiedział to zapewniam że nigdy to się już nie zdarzy.
Recydywa - ponownie wykonałeś coś za co było się już wcześniej karanym. Mikstury - prawdopodobnie ominąłeś zabezpieczenia i używałeś mikstur które są niedozwolone. Multi - miałeś wcześniej konto na którym byłeś już wcześniej karany. Myślę że już wiesz za co dostałeś bana i przypomnisz sobie co zrobiłeś.
Dawno temu ja też zaufałem pewnemu fikcyjnemu bratu. Wtedy dałbym sobie za niego rękę uciąć i wiesz co? I bym teraz kurde nie miał ręki.
Ale o to chodzi że nigdy nie byłem karany na craftapple. Ja wogule nie robiłem potek tylko mój kolega Albo może miałem bana kiedyś na multi ale prawie napewno nie lecz nie pamiętam więc przepraszam za kłopot. A i mam jeszcze tylko 1 pytanie czy ja mam perma? Przypomniało mi się że zgłosiłem minimum jeden błąd dotyczący np. sklepu