MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Ferdzik, 29 Styczeń 2018.

Tagi:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ferdzik

Ferdzik Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Sz. P Administratorze!

Imię:

Nazywam się Eryk.

Dokładny nick w grze:
    Ferdzik

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    5godzin, Craftapple Open Creative

Data urodzenia:
    2000.02.04

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    2010

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    +- 10.03.2017

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:
    Tak, raz na serwerze lecz dostałem unbana za błąd administracji

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:
    Jeszcze nie posiadam

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Dodać dla każdego gracza umiejętność zmieniania podłoża na działce za darmo ,poprzez jakiś specialny item.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Pomocnik posiada typowe opcję dla osoby, która kontroluje czat,używa komend typu kick - wyrzucenie gracza
    tempban - nakładanie kary tymczasowo
    ban - wyrzucenie gracza na zawsze
    banip - wyrzucenie gracza na zawsze oraz zbanowanie jego ip co uniemożliwi mu zakładanie drugiego konta
    mute - wyciszenie gracza
    tempmute - wyciszenie gracza na dany czas
    unmute - odciszenie gracza

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Chciałbym zostać jednym z was ponieważ lubię pomagać innym i bardzo brakuję mi moich starych
    czasów kiedy sam byłem administratorem i pilnowałem czatu oraz byłem osobą bardzo lojalną wobec innych. Lubię uczestniczyć w życiu serwera oraz forum, oraz mieć tym jakiś udział. Zawsze pomagam graczom jeżeli nie znają jakiejś komendy.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Pogodzenie obu stron, w przypadku dalszej kłótni zastosowanie zaszycia ust

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Bardzo dobrze potrafię pracować zespołowo, umiem dogadywać się z rówieśnikami . Chętnie pomagam w problemach, znam komendy i potrafię rozwiązywać problemy. Zawsze zbieram dowody na daną osobę zanim ją oskarżę o daną rzecz. Zawszę słucham osób z większym doświadczeniem ucząc i pouczając się przy tym.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Interesuję się Technologią, zwłaszcza komputerem. Lubię dobrze zjeść i posłuchać dobrej muzyki. Jestem osobą spokojną, uczciwą i nie denerwującą się na byle jakie fochy. Jestem dla innych bardzo uczynnym graczem i darzę ich wzajemnym szacunkiem jakim oni mnie obdarzyli. Uwielbiam grać w gry komputerowe przeważnie gry akcji, lecz naszła mnie ochoto na coś innego w co gram już ponad 8 lat. Na tym serwerze spędziłem dużo czasu,zawsze staram się poprawiać frekwencje i bywać coraz częściej na serwerze.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:
    Podoba mi się kreatywne budowanie w tej grze, tworzenie własnych projektów i budowli sprawia,że czujemy się spełnieni. W 100% wykorzystujemy swój mózg do rozwijania się i przenoszenie myśli na świat wirtualny.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Jestem gotowy w każdej chwili aby podjąć dane zadanie,mam elastyczny grafik,zawsze czytam czat i posługuję się językiem polskim oraz angielskim. Zawsze na forum oceniam dane sytuację i wypowiadam się na różne tematy. Nie wchodzę w niepotrzebne kłótnie, potrafię zachować kulturę i nie daje się ponosić emocjom. Jestem sumiennym i aktywnym graczem, potrafię się porozumiewać i pracować w zespole. Lubię wyzwania i nowe doświadczenia.

Umotywowanie podania:
    Podsumowując..
    Uważam się za osobę rozważną i potrafiącą zapanować nad emocjami.
    Powierzone mi obowiązki staram sie wykonywać sumiennie i dokładnie.
    Jestem odpowiedzialny, potrafiący zorganizować sobie miejsce pracy.

Charakteryzuje mnie ogromna cierpliwość, wysoka kultura osobista, oraz umiejętność pracy w zespole.
    Podczas pracy w grupie, potrafię szybko dostosować się do ekipy, wnosząc do niej swój wkład.
    Jestem osobą otwartą, nastawioną na rozwój podnoszenia swoich kwalifikacji.
    Bardzo szybko uczę się nowych rzeczy. Nie każdy gracz mnie kocha ale staram się jak mogę!
    Jestem kimś kto nie zmienia serwerów co miesiąc więc możecie być pewni,że pozostanę z wami na długo !

Zapoznałem się oczywiście z regulaminem jak i działem na forum i serwera.
    Jeśli dostałbym szansę pracy jako pomocnik, obiecuję iż wykorzystam swoją szansę w 100% i administratorzy nie będzie zawiedziedzieni.

Mam nadzieję że moja skromna osoba zapełni lukę w szeregach :)

#1 Ferdzik, 29 Styczeń 2018
    Ostatnio modyfikowano: 29 Styczeń 2018
    Reklama
  2. XDiler

XDiler Użytkownik

Docenione treści:
    24
    Witaj

+
    Wiek (ale nie jestem przekonany co do niego po niektórych twoich komentarzach)
    Podanie estetyczne (tylko następnym razem wymień komendy jeden pod drugim)

-
    nie kojarzę, żebyś pomagał
    Nie znasz obowiązków i komend pomocnika (polecam https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ tylko nie kopiuj)

Serio? Mogłeś spojrzeć na inne podania. Miałeś napisać czy grasz na CV czy SV czy na innych trybach TEGO servera

Na NIE

3. Ferdzik

Ferdzik Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Wszelką krytykę akceptuję

4. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Widzę że fantazja cię poniosła.

@Inevara, jasne że zauważyłem, po co pisać jak i tak zamkną? :D

#4 DJCreeperYT, 29 Styczeń 2018
  5. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Przede wszystkim to to podanie jest niezgodne ze wzorem, czego najwyraźniej nie zauważył żaden z moich przedmówców, wytrawnych krytyków.

Mhm, a co, jeśli w ogóle tego pomocnika nie dostaniesz albo nikt nie naruszy regulaminu? Bez odpowiedniej podstawy w regulaminie komend się nie używa.

Jedna z niezgodności ze wzorem. Gdzie wersja?

No cześć, Nazywam się Eryk. To w zasadzie też można podciągnąć pod niezgodność ze wzorem.

Odnośnie ciebie jako osoby:
    Tak sobie czytam, czytam... Mieć udział w życiu serwera i forum, tak? Mój pierwszy kontakt z tobą na serwerze wyglądał tak: wchodzę na serwer, widzę- ludzie się plują na globalnym. Było parę tam osób, w tym ty. Szczegółów nie przytoczę, bo nie mam zrzutów ekranu, a sytuacja nie wyglądała mi na taką, która miałaby mi się w przyszłości przydać. W każdym razie wiem już, że ten udział w życiu niekoniecznie musi być taki dobry. Do tego "brakuję mi [...] czasów kiedy sam byłem administratorem". No pojechałeś.

Szczęście dla wszystkich! Za darmo! I niech nikt nie odejdzie zawiedziedziony!
    Odchodząc od tej parafrazy Strugackich, jeśli składasz podanie i chcesz zostać pomocnikiem, to chyba oczywiste, że regulamin przeczytałeś, inaczej nie miałoby tu nic sensu.

Powtarzać po raz trzeci krytyki punktu o komendach nie będę, bo i po co?

Podsumowując- podanie wygląda mi na typowy przykład podania napisanego bez szczególnego przyłożenia, jednak z wystarczającym naciskiem na usilne przypodobanie się sferom wyższym, co jak dla mnie jest mocnym "plusem ujemnym", jak to pewien znany polityk kiedyś tam określił. Dużo napisać tutaj nie mogę, bo i za dużo na serwerze nie przebywam, więc niekoniecznie wszystko muszę widzieć. Inny "plus ujemny" twojego podania w moich oczach- poszerzanie go na siłę dodatkowymi akapitami. Rozumiem, "czytelność" i te takie, ale bez przesady. To, co zrobiłeś, to za dużo.
    Moje stanowisko wobec twojej kandydatury jest zdecydowanie przeciwnym, co w sumie mogłoby być napisane już po pierwszym zdaniu tego postu i miałoby to sens.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  6. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Docenione treści:
    52
    Wady:

1.
    - Brak Wersji.

2.
    - Pomocnik nie może banować ponieważ nie ma dostępu do tej komendy.

3.

-To że byłeś administratorem na jakimś innym serwerze nie ma tu nic do rzeczy, jest nieistotne.

4.
    - Jedyną formą twojej aktywności na forum jest pisanie podań.

5.
    -Aha? A co z młodszymi i starszymi od Ciebie? Z nimi to się już nie dogadujesz?

6.
    - Jakoś jeszcze nie zrobiłeś ani jednej skargi na jakiegokolwiek gracza.

7.
    - Nie na temat ponieważ nie napisałeś nic o tym jak według Ciebie można pogodzić ze sobą skłócone osoby.

8. Brak rozbudowanych zdań w podpunkcie: ,,Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.''

9.
    -Kłamstwo ponieważ według ciebie pomocnicy mogą banować. XD

Według mnie podanie prawdopodobnie zostało skopiowane ze strony innego serwera minecraft ponieważ jest w nim wiele niezgodności z serwerem Craftapple.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
    #6 Feroxer1, 29 Styczeń 2018
  7. Ferdzik

Ferdzik Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Masz po prostu ból dupy bo podanie zgodne ze wzorem i pisane po swojemu

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  8. Ferdzik

Ferdzik Użytkownik

Docenione treści:
    8

9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Szanowny Panie Graczu,

Pozwoli Pan, iż zacznę od przeprosin wiernych entuzjastów mojego "Niestety fakt, iż [...]", bo pewnie na nie liczyli także i w tym przypadku. Nie tym razem, wybaczcie.

Podanie nie jest najgorsze, niektóre punkty opisane dość ciekawie. Widać, że nad nim Pan posiedział. Albo wiedział skąd kopiować. A z drugiej strony kilka punktów opisanych wysocedodupnie, jakby to powiedział pewien Pomocnik.
    Poza tym niestety nie poświęcił Pan chwili aby dokładnie zapoznać się z wytycznymi opisanymi w temacie Wzór Podania na Pomocnika. Jeśli ktoś ma dołączyć do Ekipy powinien być dokładny. Bo jak w przeciwnym wypadku wytłumaczy coś dokładnie innym Graczom, którzy często bywają niewyobrażalnie nieogarnięci?
    Już samo to dyskwalifikuje Pana kandydaturę na Pomocnika. Ale jedźmy dalej.

Pisze Pan o sobie samym w ten sposób:
    To świetnie, bo takie cechy sobie cenimy w Ekipie, już o Administracji nie wspominając. To jest tak zwany warunek konieczny dołączenia do Ekipy CraftApple.

A kilka postów niżej Pisze Pan.
    Wybacz, ale w tym momencie pokazał Pan co Go naprawdę charakteryzuje. Nie będzie Pan pasował do Ekipy Craftapple.

Konkludując, niech sobie Pan odpuści. Bawi się dobrze grając na Serwerach CraftApple, a dbanie o Społeczność CraftApple zostawi w rękach specjalistów. Ludziom którym naprawdę na tym zależy, którzy bez problemu zniosą krytykę, a potrzebującym bez wahania pospieszą z pomocą. Ludziom, z których Wszyscy, a w szczególności Ja, jesteśmy dumni.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

• Zgadzam Się x 4
    • Zwycięzca x 2
    • Kreatywny x 2
    • Lubię To x 1
    • Pomocny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę