Witam mam propozycje budowy hotelu Bez pvp i nieskończona ilością jedzenia i pokojami enchantu. Oczywiscie nic nie ma za darmo kosztowalo by do serwerowe dolary
Fajny pomysł, ale dlaczego ma być nieskończona ilość jedzenia? Przecież można by było zbudować stołówkę w hotelu i będzie ok. A jakby już był ten hotel to może osobny portal do niego, czy coś takiego?
N9q, bez przesady Jak jakiś gracz nie ma domku to męczy innego żeby go dodał. A w takim hotelu można dostać np 500 $ A 7 dni w hotelu to 250 $ czy coś takiego.
Nowi gracze dostają na start 200$ o ile dobrze pamiętam, więc nie wiem czy mieliby na opłatę za ten hotel Zresztą w survivalu najfajniejsze jest zdobywanie surowców i budowanie własnego domu. Jeśli ktoś męczy, żeby go dodać to raczej dlatego, że w kilka osób raźniej się gra. Jak dla mnie zbędne
Dalej bez sensu. Wbija gracz na serwer kupuje hotel na np. 7 dni, kończy mu się okres wynajmu a potem ma pretensje do wszystkich a szczególnie do administracji, że stracił itemy... Na nie ;d