Idą Polak, Rusek i Niemiec przez las i nagle zatrzymał ich diabeł: - Jeśli powiecie coś i przez 20 minut będzie słychać echo to was puszczę. Pierwszy był Niemiec: - Heil Hitler! - Głos rozchodził się przez 5 minut. Następny był Rusek: - Zdrastwujtie! - Głos rozchodził się 10 minut. Ostatni był Polak: - Wódkę dają! - Gdzie!? - rozchodziło się 2 godziny. Kategoria: Rodzice
Maciek przychodzi ze szkoły i mama pyta się go: - Macieju jak było w szkole? - A dobrze- odpowiada Maciek. Pani mnie wyróżniła, powiedziała że cała klasa to debile a ja największy. Kategoria: Jedzenie
- Zosiu, co tak długo robisz w kuchni? - Wpadła mi kostka lodu do wrzątku i nie mogę jej znaleźć. Kategoria: Minecraft
Three, popraw Na lekcji geografi Pani tłumaczy dziecią rózne formy terenu, pokazując jasiowi obraz kotliny pyta się: - Jasiu czy wiesz co to jest? - Chunk Error psze pani! Kategoria: o Alkoholu
No dobrze, może nie znam dobrych sucharów, lecz się postaram. Rozbitek na bezludnej wyspie wyciąga z w ody dziewczynę, która dopłynęła do brzegu trzymając się beczki. -Od dawna pan tu żyje? -Od 15 lat... -Sam!? -Tak... -Teraz będzie miał pan to, czego panu najbardziej brakowało - zagadnęła filuternie. -NIEMOŻLIWE! W TEJ BECZCE JEST PIWO!?! Kategoria: Zupa