Witam. Dużo Graczy prosi o pomoc innych graczy i to na wszystkich serwerach. Proponuję dodać takie coś jak /warp pomoc. Tam, na kazdym z trybów, będzie można chodzić do woli i wchodzić do pomieszczenia/pomieszczeń, w którym będą różne wskazówki dot. danego trybu. Np. jak zmienić płeć na opencreative, komendy dot. wyspy na skyblock, czy też jak dodać kogoś do działki - na survival. Graczom się zbytnio nie chce czytać ów informacji, dlatego myślę, iż będzie to dość przydatna rzecz. Pozdrawiam i mam nadzieję, że propozycja ta dobrze się przyjmie.
Od takich rzeczy jest właśnie Baza Wiedzy (https://support.craftapple.pl/kb/index.php). Jakiś Gracz z danego trybu zawsze pomoże drugiemu Graczowi/wyśle link do spisu komend. Jestem na nie.
Dobry pomysł, ale tak już Snow powiedziała, jest od tego baza wiedzy, a kiedy gracz nie wie że coś takiego jest to od tego jest pomocnik/pomocny gracz. Na nie.
Oraz komenda /pomoc. Jeśli uważacie, że czegoś brakuje zarówno w komendzie /pomoc jak i w Bazie Wiedzy to dajcie znać do @lucklucky10 on oceni ten problem i w razie czego doda info o nim.