Dzień dobry. Dnia 02-09-2018 zrozumiałem, że ten serwer zaczyna mieć okres, w którym tak jakby 'zaczyna upadać, albo ma taki chwilowy okres'. Nie chciałem tego wcześniej robić, do chwili kiedy otworzyłem oczy i spojrzałem na to ze swojego punktu widzenia. Dlaczego? Przede wszystkim przez administrację. Nie wiem co oni robią, nie wiem ile pracują, ale widać że zaniedbali serwer który był rok temu taki ekstra. Drugi powód: Pomocnik i niechęć do niektórych. Mówi się że bycie pomocnikiem jest bałdzo fajne. (Wali mnie to że napisałem bałdzo zamiast bardzo) Spróbuj tylko mieć miesięczny staż to się przekonasz jak wpieniają cie niektórzy czy to z Creative'a lub z Survivala. Zauważyłem, że u was jest jakaś szamańska tradycja żegnania się bezpośrednio z niektórymi osobami. Więc walnę tu sobie też coś takiego exploding_tnt111: Wynocha od mojego cobla ze SkyBlocka, A tak na serio bierz co chcesz. Rapstak: Wbija raz na ruski rok, mój 'syn' ;( SnowSGrilFun: Ałć ona kłuje. Dziękuje ci za każde royal z małej litery. Zdzwońmy się na Skype Jazminola: Babciu, dziękuje ci za każdą radę i za każde pocieszanie. :> ThunderBuddys: Zawsze cię wyobrażałem jako starszego pana. Ale kiedy już cię usłyszałem na TS to w sumie zmieniłem zdanie o tobie na lepsze. Ladavi: Elo kiedy VAdmin. nowez: Tobie te pytanie szczególnie zadaję. Fajna babka tylko szkoda że nie dała mute dla Geparda na t.s lukiasfalt: Czasami gadaliśmy, ogólnie fajnie wtedy było. JohnRambo: Mój monsz na OpenCV. Ech szkoda ale na Steamie to się zgadamy co nie. OldNightmare: Dzięki za wszystkie momenty. Gasiłeś raki na survivalu szybciej niż ekipa strażaków. wickedskinner: Szkoda że cie lepiej nie poznałem. Kruku: Pamiętasz naszą przygodę na survivalu? Ha to były czasy! lucklucky10: Mądra osoba, śmieszniejszy niż Three. #TRIGGERED ThreeEyedMaste: Sam jesteś mulciak. Pa fajnie było xXSoniaXx: A ty wiesz że cie mam na Steamie. Miło mi XInfiniterX: Wstawaj leniu, robota czeka XD NegatiVver322: Dziękuje za grę XxkasianinjaxX: Dziękuje za każde zabijanie mnie na survi DJCreeperYT i CreeperPL: Było bardzo miło z wami grać seperator, _ZuzkaBBlue_, mrsMikolajkowa, Pervanash, Julek12345, CookieMonsterPL, Ola1995, DJZuza, kubik22, sarathekiller i inni których nie pamiętam: NASZA EKIPA ZE SKYBLOCKA BYŁA, JEST I BĘDZIE <3 (Podkreślone osoby były kiedyś pomocnikami) Panstachu321: Pięknie było z naszym SDH, dziękuje ci... DLACZEGO JA ODCHODZĘ PRZECIEŻ NIE MOOOOOGĘĘĘĘĘĘ. *uff, ok* Inevara: Człeku na steamie cie mam pogadajmy. Mędrzec Stuletni Nienazywalny: Woah Woah Lubiłem cie lubisz to samo co ja Woah Woah YOU PICKED THE WRONG WOAH FOOL Carlag: Hora curka jest bałdzo dumna że jej tyle dałem? kapiwegiel: Super było na TS, tylko nie płosz HertoF (znany jako krzysio): Dzięki za grę i itemy na poprzedniej edycji SkyBlocka _Irbis_: Utrzymaj się na tej topce KalakPL: Unsoj hehe. Miło było Remessis: Zabrał mi seta ale okej, ech. Fajnie było I pozostałe osoby z OpenCreative! Gallus2: Nie polecam. Jestem szczęśliwy że odchodzę od takich raków jak ty. Cóż, będę rzadko wpadał. Jako iż tak możecie mi odebrać pomocnika. Kicknąłem już Gepardsa więc jestem tego pewny. Pozdrawiam i pa Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198342388202/
Byłeś fajnym pomocnikiem będzie ciebie brak w tej ekipie! Nie będę się rozpisywał ale no trzymaj się!Żegnaj :C
No nie sądzę, że to co ostatnio zrobiłeś było dobre. Nie ładnie.. Słyszałam, że chciałeś Pomocnika, nie tylko, aby się przysłużyć, tylko po to, aby mieć Premium, a to nie jest dobry pomysł. Do pewnego momentu, jak byłeś Pomocnikiem, byłeś ogarnięty i miły. Ostatnio jednak zawiodłeś mnie i nie tylko mi. Rzeczy, które pisałeś na Survivalu, że CraftApple jest takie i owakie, nie jest okej. Mam nadzieję, że kiedyś zejdziesz na lepszą drogę. Trzymaj się. Byłeś dobrym Pomocnikiem, ale cóż, każdy się zmienia, raz na lepsze, raz na gorsze. Widocznie masz zły okres w życiu. Pozdrawiam.
W sensie, że ja to piszę? Jak dla mnie bomba, masz rację, to bym napisał. Aż się wzruszyłem, ojj Spier***** z mojej ziemi raku Ps. Jestem strzelcem imbecylu.
Ale ty głupi jesteś, jednego frixa mniej. (Nie pisz, że ja jestem frixem, bo to TY padasz ciągle z mojego miecze/mojej siekiery.
Sugerujesz, że chodzę z setem i siłką XD Pisze się "Ezie" i nie wiesz co to znaczy. Ty zacząłeś tą gównoburzę
Spokój. Jako Pomocnik/były, powinieneś okazać trochę szacunku co do drugiej osoby. Gallusowi mogło zrobić się przykro, po tym jak go obraziłeś jako pierwszy, to nie jest fair. Gallus może chciał Cię serdecznie pożegnać, a tu nagle wybuch ! I petarda poleciała, bach, bach! Kłótnia, rach, pach! Przenieście się na /msg w grze, lub na wiadomość prywatną na Forum, bo to jest żałosne [wasze zachowanie, nie Wy]. Albo niech chociaż któryś z Was okaże się byc tym mądrzejszym i ignorować zachowanie drugiego. Pozdrawiam i mam nadzieję, że się posłuchacie.
Nie kryj mu dupy. Jak się z nim pogodziłem to on zaczął Nic głupszego nie można było powiedzieć... nie zapomnę o twoich czynach, o tym ze wyzywałaś Carlaga i szłaś w zaparte... i o tym co robiłaś. A teraz pouczasz że 'tak powinno być a nie tak' Sama mogłaś o tym pomyśleć zanim ci nerwy puściły A dowody na to że Gallus zaczął po tym jak się pogodziłem z nim? tutaj:
Ehh, czemu wszyscy nagle odchodzą? Mam nadzieje, ze co jakiś czas wejdziesz na forum, popisać z kolegami z CA Powodzenia w tym czym będziesz się teraz zajmować. (Mowisz o miesięcznym męczeniu się na Pomocniku? Ja byłem nim 9 miesięcy XD, a później jeszcze modem )
acha. no wkoncu do mojego małego wafla ktos to zrozumiał ze ten serwer upada, to nie to samo co na 1.8. po za tym dlaczego nie wpisales mnie? będe sie mscił, bandicoot przyjdzie do ciebie w nocy, STRZEŻ SIĘ. tak po za tym to eluwa, szukaj nowej da wae.