1. Nick w grze: Crytal 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: RoyalSteve 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 09.02.2018r. 5. Opis wykroczenia: Niesłuszny mute. 6. Dowody: https://imgur.com/a/vS7dQ
Po 1. ogranicz caps-lock, po 2. nie miałeś odejść? Po 3. również bez przyczyny kick'ałeś geparda. Nieładnie..
Odchodze ale dzisiaj jeszcze zostaje. Wali mnie to co robie, i tak bede miał degrada więc sie jeszcze bawię
Znakomity Pomocnik odchodzi przez zaniedbanie serwera przez Właściciela. <tak podejrzewam> #PrzepowiednieSięSprawdzają #CAObumiera
No ładnie, ładnie. Dostałam kick'a z prośby innego Gracza, a royalsteve to wykonał. Dostałam za nic kick'a. Gratuluję. Proszę zrobić z tym Graczem porządek. [RoyalSteve]
@Crytal Three się tym zajmie. Przecież widać, że Royalowi już nie zależy na Pomocnikowaniu/Pomocniku itd. (no chyba, że nagle zacznie mu zależeć, zacznie normalnie Pomocnikować, a Three okaże mu "łaskę"). Bez sensu składać teraz na niego skargi.
Crytal: prosze cos z nim zrobić z graczem RoyalSteve Panie Tomaszu kategoria nonsens Co byndzie pierwsze degrad dla Royala czy kolacja
tylko ze jak innych grubasami nazywasz to pewnie sam jestes chudzielcem, ja wole naprzykład byc gruby niz byc chudy i dostawac buziaki na prawo i lewo, więc sklej usta i zluzuj żyłke.
Nie należy lekceważyć drobnostek, bo od nich zależy doskonałość. Administracja zlekceważyła, proszę o to skutki. Społeczność, zamiast przybywać to ubywa, ta skarga to jeden wielki nonsens w obecnej sytuacji, owy użytkownik już napisał „wypowiedzenie".
Po co ta skarga? Przecież RoyalSteve i tak chce odejść, a jak już "zniknie", to i tak dostanie degrada, więc jaki jest powód tej skargi? Bo w mojej opinii jest ona niepotrzebna... A czekaj... "Dostałam kick'a z prośby innego Gracza, a royalsteve to wykonał". Czyżby akcja odwetowa? Czyżby to, że ten gracz odchodzi i nie będzie już raczej pomocnikiem, zostało przysłonięte przez gniew? Dziękuję za uwagę. P.S: Oczami wyobraźni już widzę lecący w moją stronę jad. Oby to się nie sprawdziło. P.S.S: Uwielbiam pytania retoryczne. P.S.S.S: Rozumiem konieczność zgłaszania takich rzeczy, ale kompletnie nie rozumiem, jak ktoś robi to w takich okolicznościach (tj, gdy oskarżony i tak odchodzi z serwera)
Gracz został zbanowany i usunięty z Ekipy CraftApple, za te i inne wybryki, bez możliwości otrzymania UB w inny sposób niż poprzez zakup w Sklepie CraftApple. Nie ma dla niego miejsca na serwerach Sieci CraftApple.